Bureau Vet op Bedrijvig Beurs 2017

Op woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 vindt op de evenementenlocatie 'Ebben Inspyrium' in Cuijk de Bedrijvig Beurs Land van Cuijk & Noord-Limburg plaats. Ook Bureau Vet is dit jaar weer present op dit regionale netwerkevenement. Daarnaast zal Dennis van der Locht, Marketing Directeur bij Bureau Vet, een presentatie verzorgen over het onderwerp 'online presentatie'. 

Cocktailbar

Op de Bedrijvig Beurs zullen ruim 130 regionale exposanten hun kennis en kunde presenteren. Daarmee is de Bedrijvig Beurs het netwerkevent bij uitstek om regionale kansen en kwaliteiten te ontdekken. Bureau Vet is op de Bedrijvig Beurs te vinden met een heuse cocktailbar. Onder het genot van een overheerlijke cocktail biedt Vet je de mogelijkheid om eens te sparren over jouw eigen online succes cocktail. Welke kansen liggen er op het gebied van online voor jouw bedrijf? En welke trends en ontwikkelingen zijn er in de wereld van online marketing? In onze stand vertellen we je er graag meer over. Kom gerust eens langs. De cocktail staat klaar!

Online Presenteren

Op donderdagavond 14 september geeft Dennis van der Locht, namens Bureau Vet, een flitsende presentatie voor de Businessclub JVC. Het thema van deze presentatie is 'online presentatie'. Hij beantwoordt daarin enkele kernvragen als:

  • Wat zijn de do's en dont's
  • Hoe kun je jezelf het beste presenteren op online gebied
  • Wat zijn ultieme voorbeelden van deze presentatievorm?

Het ontvangst voor deze bijeenkomst vindt plaats vanaf 18.30u en aansluitend daarop zal Dennis om 19.00u de presentatie verzorgen.

 De Bedrijvig Beurs is beide dagen geopend tussen 15.00u en 22.00u.

Meer informatie: