Bureau Vet: Terugblik op 2019

2019 ligt achter ons. De oliebollen hebben we op, de champagne is opgedroogd, het vuurwerk opgeknald en de december borrels maken plaats voor de goede voornemens van januari. Met 2020 op het vizier kijk ik graag nog even terug op het jaar 2019 bij Bureau Vet. Het jaar dat ik zelf vanaf mei weer heb mogen meemaken, nadat ik eerst eind januari mijn kersverse dochter met de grote wereld heb laten kennismaken; Natuurlijk mijn persoonlijke hoogtepunt! Maar wat gebeurde er dan bij Bureau Vet?

2019 stond in teken van GROEI!

Nieuwe collega's

Zo begon het jaar goed met onze nieuwe collega Sef. In april kwam daar Ron Schaminee bij als financieel directeur van Bureau Vet. Vanaf september verwelkomde we Yannick Vendelmans als webdeveloper en in december sloot Stijn Peters – Sengers als marketeer zich ook aan bij ons team, om zo het plaatje voor 2019 compleet te maken.

Hoogtepunten

En wat stond er nog meer op de rol? In oktober hielden we ons eerste VET Talks Inbound event, waarbij we onze kennis deelde met onze klanten en geïnteresseerden.In het najaar opende we ons nieuwe kantoor in Amsterdam. En in september gingen Erik. Ellen, Lotte en Sophie naar Boston, naar INBOUND van HubSpot om te leren en te groeien.

Zo groeiden we als team; Door de leuke activiteiten die we ondernomen hebben. Ons uitje naar Amsterdam, de prosecco lunch, de kerstBBQ, de teamlunches, de pizza cola sessies en onze afsluitende kerstlunch hebben hier goed aan bijgedragen.

En daarbij hebben we ook anderen kunnen laten groeien. We verwelkomden in 2019 maar liefst 7 stagiaires die het maximale uit zichzelf hebben gehaald maar daardoor ook ons lieten groeien met hun inzichten. Een shout-out naar Stan, Koen, Milan, Marcella, Mika, Koen en Emma voor hun inzet!

Mooie en diverse websites voor een variëteit aan klanten hebben we gemaakt, nieuwe Inbound klanten hebben we verwelkomd maar helaas hebben we ook afscheid genomen van enkele.
Maar ook dat is groei.

De groei naar nieuwe dingen en ontwikkeling en de daarbij horen veranderingen.

Kortom, we zijn gegroeid in 2019 en daar zijn we nog lang niet klaar mee.
Groei jij met ons mee in 2020?