De eerste week van onze Office Manager stagiair Koen!

Koen loopt stage als Office Manager bij Bureau Vet sinds september 2019. Wat voor Koen belangrijk is? Helpen! Tijdens zijn stage helpt hij met de boekhouding, telefonie, het ontvangen van klanten en alle andere aspecten waar een Office Manager zich mee bezighoudt. Hij is een echte multi-tasker. Hoe was de eerste week van stagiair Koen bij Bureau Vet nou? Lees verder!

Koen blog (2)Waarom heb je bij Bureau Vet gesolliciteerd voor een stage?
"Ik had wat problemen op mijn opleiding en uiteindelijk kon ik pas in juli gaan solliciteren voor een nieuwe stage. Het was toen lastig om nog een stage als Office Manager te vinden. Van mijn vorige stage kende ik Wietske (de Projectmanager) nog. Ik wist dat zij toen, bij haar vorige werk, tevreden over mij was. Vandaar dat ik toen naar Bureau Vet heb gezocht. Het leek me gelijk een leuk bedrijf, dus toen heb ik besloten om te solliciteren."

Hoe was het toen je binnen kwam als stagiair bij Bureau Vet?
“Toen ik binnen kwam leek het me gelijk een klein en gezellig bedrijf. Er hing een gezellige sfeer en ik voelde me direct welkom. Ik had weinig spanning en voelde me direct relaxt, het scheelde ook wel dat ik Wietske al kende.”

Wat heb je in je eerste week als Office Manager al allemaal gedaan?
“De eerste dagen bestonden vooral uit uitleg en het bedrijf leren kennen. Ik heb toen samen met Wietske alles doorgenomen en ze heeft me alles uitgelegd. Ik begon met kleine taken doen, facturen maken bijvoorbeeld. Maar halverwege de week mocht ik aan een website gaan werken, ik mocht een website vullen. Dat ik dat mocht doen in mijn eerste week had ik echt niet verwacht.”

Hoe voelde je nieuwe collega’s?
“Vanaf begin af aan vind ik het al gezellig hier. Er wordt gezellig gekletst (op zijn tijd) en het is informeel. Ik hou wel van zo’n sfeer binnen een bedrijf.”

CTA-quiz

 

Ben jij benieuwd of je tussen ons team past?

 

Waren er ook dingen minder leuk aan je eerste week?
“Tot nu toe vond ik binnen het bedrijf alles leuk, het enige wat ik niet leuk vind is dat ik elke dag weer zo vroeg moet opstaan. Na de vakantie was ik dat niet meer gewend.”

Wat was je toppunt van je eerste week?
“De website van een klant vullen was echt mijn toppunt, ik had niet verwacht dat ik dit al mocht doen in mijn eerste week.”

Waar kijk je naar uit het komende half jaar?
“Ik hoop te leren hoe het er binnen een office echt aan toe gaat en daarbij meer ervaring op te gaan doen. Ook wil ik nog meer leren over het vullen van websites.”

Heb je nog tips voor mensen die ook bij Bureau Vet zouden willen werken?
“Niet twijfelen en gewoon doen, het is echt een gezellig bedrijf!”

Ook stage lopen bij Bureau Vet?

Wil jij nou ook zo'n Vette stage? Bureau Vet heeft altijd vacatures voor verschillende stages open staan. Neem snel een kijkje op de vacaturepagina om te zien of er ook een stage is die bij jou past!