De inhaakkalender voor 2022! Heb jij jouw contentkalender al klaar?

Heb je ook wel eens van die momenten dat je even niet meer weet wat je als bedrijf op social media kunt posten? Je hebt even geen creativiteit meer of door de drukte heb je er even geen goed zicht meer op. Een inhaakkalender is dan hét hulpmiddel. Met een inhaakkalender krijg je altijd nieuwe ideeën voor content zodat jij de show kunt stelen op social media! In deze blog leggen wij je uit wat een inhaakkalender is en wat het nou zo’n handig hulpmiddel maakt.

Wat is een inhaakkalender?

Een inhaakkalender is simpelweg gezegd een kalender vol met inhakers. Deze inhakers zijn dagen/ momenten waar een speciale dag, gebeurtenis of thema aan gekoppeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan Kerstmis of Pasen, maar ook aan ‘Pindakaasdag’. Een inhaakkalender staat vol met dit soort dagen: van serieuze en belangrijke dagen tot aan dagen waarbij je even twee keer moet kijken of dit wel echt een “speciale” dag is. De inhaakkalender wordt door veel bedrijven gebruikt en gezien als hét hulpmiddel om hun social media up-to-date en origineel te houden.

Wat maakt een inhaakkalender zo'n handig hulpmiddel? 

Je vraagt je nu vast af, wat moet een bedrijf nou met een kalender met van die speciale dagen? En waarom helpt deze kalender een bedrijf zijn social media? Dat zit namelijk zo: deze speciale dagen zorgen voor dé perfecte input voor een bedrijf om op te vallen op social media! En laat dat nou net het doel van social media zijn voor de meeste bedrijven. Aan de hand van deze kalender kan een bedrijf precies zien op welke dag en datum een inhaker valt en zo kunnen ze dus beoordelen of deze inhaker relevant genoeg is om hier content over te plaatsen op hun kanalen. Wanneer dit het geval is, is het bedrijf hier op voorbereid en kan het aan de slag gaan om hier een zo creatief mogelijke foto of zelfs video voor te creëren. Je zult zien dat je als bedrijf opvalt en dus meer aandacht ontvangt van (potentiële) klanten.

Hoe kan ik mijn contentkalender vullen met behulp van de inhaakkalender van Bureau Vet?

Heeft jouw bedrijf nog inspiratie nodig om jullie contentkalender voor 2022 te vullen? Gebruik de inhaakkalender van Bureau Vet dan nu voor inspiratie! Vraag onze kalender aan en neem gerust een kijkje. Onze kalender staat namelijk vol met inhaakmomenten die misschien voor jou en je bedrijf de kans bieden om de aandacht te trekken op social media. Dat is toch precies wat je als bedrijf wil? Neem de geschikte momenten die in de inhaakkalender staan van ons over en start met het creëren van unieke content!

Benieuwd naar onze inhaakkalender voor 2022?

Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met onze unieke inhaakkalender voor 2022! Download nu onze inhaakkalender met 200+ momenten om de show te stelen op social media! Klik hiervoor op onderstaande button.