HubSpot updates: 3 updates met betrekking tot workflows!

HubSpot past regelmatig updates toe aan haar systeem, dit doen ze om het elke keer maar weer gemakkelijker te maken voor de gebruiker. Zo komen er dus ook regelmatig kleine updates voor de workflows. In deze blog worden drie kleine recente, maar zeer handige, updates beschreven met betrekking tot workflows!

1. Inzicht krijgen in je niet-gebruikte workflows

Misschien geen life-changing aanpassing maar wel een die je leven weer net wat makkelijker maakt: inzicht krijgen in je niet-gebruikte workflows. Zo kun je je portal clean en overzichtelijk houden. Scheelt weer tijd!


 

2. Image-export van je workflow 

Deel jij regelmatig je workflows met collega's ter controle? Eindelijk kun je met een simpele muisklik een image-export van je workflow maken. Dat scheelt weer 3 printscreens om het hele plaatje aan elkaar te knutselen. Een hoop gedoe minder dus.

 

3. Comments toevoegen aan een flow

Heb je veel onoverzichtelijke workflows? Hebben je collega's vaak vragen over de opbouw of moet je telkens weer in de structuur van een flow duiken? HubSpot heeft nu de optie toegevoegd om comments toe te voegen aan een flow. Alleen voor intern gebruik.

HubSpot E-bible

Als HubSpot partner vertellen we je graag wat HubSpot je allemaal te bieden heeft.
Lees in onze E-bible álles over HubSpot en wat jij er met jouw bedrijf mee kunt.