[november 2019] De laatste HubSpot updates & ontwikkelingen

Hubspot is een platform dat zichzelf continu verbetert. Bij HubSpot werken programmeurs, marketeers, UX-specialisten elke dag aan ontwikkelingen om het platform te verbeteren. Hierdoor is er iedere maand een groot aantal updates en belangrijke ontwikkelingen.

De afgelopen weken heeft HubSpot weer enorm veel updates doorgevoerd én een overname aangekondigd. Hier een opsomming van het belangrijkste HubSpot-nieuws van november 2019:

HubSpot neemt PieSync over

HubSpot heeft PieSync overgenomen, een integration Platform as a Service-oplossing (IPaaS) die data synchroniseert tussen verschillende softwareplatformen. PieSync is uniek omdat het data automatisch en constant synchroniseert en daarbij nieuwe en historische gegevens realtime verwerkt.
Lees meer

Templates aanpassen in je Knowledge Base

HubSpot biedt nu de mogelijkheid om het design van je knowledge base aan te passen door eerst een template te selecteren en vervolgens de content en de stijl in te stellen.
Lees meer

Contacts, lijsten & reports in WordPress plugin

De HubSpot WordPress-plugin biedt nu een dashboard dat het aantal contacten toont dat op je site is gegenereerd en geeft de mogelijkheid om HubSpot-contacten en lijsten te bekijken zonder WordPress te verlaten.
Lees meer

Landing Pages in Marketing Hub Starter

Gebruikers van Marketing Hub Starter hebben nu Landing Pages tot hun beschikking. Met deze update kunnen binnen enkele minuten Landing Pages gebouwd worden met behulp van de nieuwe drag-and-drop editor.
Lees meer

Tabellen in Knowledge Base-artikelen

Service Hub-gebruikers hebben nu de mogelijkheid om tabellen toe te voegen aan hun Knowledge Base-artikelen met behulp van de nieuw ontworpen tabeleditor.
Lees meer

Exporteer data uit workflows

Met deze update bevat je workflow-export nu gegevens over al je workflows, niet alleen je contact-workflows.

Lees meer

eSignatures in HubSpot Sales Hub

Tijdens Inbound 2019 zijn veel updates gepresenteerd voor HubSpot Sales Hub. De belangrijkste:
-De toevoeging van de feature voor digitaal ondertekenen;
-Calculated Properties om automatisch commissies en kortingen te berekenen
-'Buy-now' knop activeren dankzij de koppeling van Sales Hub en Stripe
Lees meer