HubSpot website demo [gratis]

HubSpot website demo [gratis]

Het kiezen van het juiste CMS is een belangrijke (en geen gemakkelijke!) keuze. Gelukkig heb je nu de mogelijkheid om via een demo beter te zien hoe het CMS er in de realiteit uitziet en hoe gemakkelijk het in gebruik is. 

Interesse in HubSpot? Maar weet je nog niet voldoende over het HubSpot CMS om een goede beslissing te nemen?

Nadat je onze HubSpot website demo hebt doorlopen, weet je voldoende om een goed doordachte beslissing te nemen. Vraag je Hubspot demo hieronder aan:

HubSpot demo aanvragen

Wat kun je verwachten na het aanvragen van de HubSpot website demo?

Wanneer je de demo aanvraagt, zullen we je zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen.

Tijdens dit telefonische gesprek vragen we je eerst naar je specifieke wensen omtrent de demo. Zo zorgen we ervoor dat de demo nog waardevoller voor je wordt. Vervolgens plannen we de demo in op een tijd dat het jou het beste uitkomt.

Klaar om je HubSpot demo aan te vragen?

Een woordje van onze collega Sef: “Wil je snel ontdekken wat onze demo te bieden heeft? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik probeer om binnen één werkdag contact met je op te nemen (via mail of telefoon), maar meestal reageer ik nog sneller. Ik laat je graag zien hoe eenvoudig en goed het CMS van HubSpot werkt! Vriendelijke groeten, Sef”

lp-photo-sef

Plan een call met Sef

Wat kun je verwachten tijdens de HubSpot website demo?

Een van onze experts zal je o.a. de volgende zaken laten zien:

  • Hoe je eenvoudig pagina’s kunt aanmaken via de drag-and-drop builder;
  • Hoe het gebruik van Smart content in zijn werk gaat;
  • Hoe AI gebruikt wordt binnen HubSpot CMS om eenvoudig content te creëren;
  • En nog veel meer (vraag maar raak!). 

Al met al zal de demo een erg persoonlijke ervaring bieden. Ook staan onze experts open voor al je vragen en beantwoorden ze deze graag. 

Hieronder een kort filmpje met wat beelden uit de HubSpot website demo:

HubSpot

Waarom voor HubSpot CMS kiezen?

Grofweg heeft het CMS van HubSpot zes unieke voordelen:

  • Eenvoudig te bewerken pagina's: Je kunt eenvoudig pagina’s maken via de drag-and-drop functie. Je hebt hier geen codeerskills voor nodig!
  • Je verbetert eenvoudig je online vindbaarheid: HubSpot CMS helpt je hier een handje mee door middel van SEO-aanbevelingen.
  • Je maakt je content persoonlijk: het CMS en CRM-systeem communiceren naadloos met elkaar. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig content personaliseert op basis van de gegevens uit het CRM. 
  • Je krijgt een snelle en veilige website: HubSpot neemt de hosting, CDN en beveiliging op zich. Dit zorgt ervoor dat je jezelf nooit meer druk hoeft te maken over deze zaken.
  •  Je kunt je site continu blijven verbeteren: binnen het HubSpot CMS heb je toegang tot slimme A/B-testen. Zo test je met data van je echte gebruikers wat wel en wat juist niet werkt. Op deze manier maak je slimme beslissingen op je site verder te optimaliseren. 
  • Je krijgt toegang tot CTA’s en formulieren: HubSpot maakt  het je erg gemakkelijk om e-mailadressen en andere gegevens van je bezoekers te verzamelen. Binnen HubSpot kun je bijvoorbeeld hetzelfde formulier op meerdere landingspagina’s plaatsen. 

Meer weten over de voordelen van het HubSpot CMS? Ontdek het via onderstaande knop: 

Meer over HubSpot CMS

Hoe ziet zo’n HubSpot website er nu eigenlijk uit? 3 Voorbeelden van mooie sites

Benieuwd naar hoe een website gebouwd in het HubSpot CMS eruit ziet? Hieronder een drietal voorbeelden van sites die door onszelf zijn ontworpen en ontwikkeld:

Website voorbeeld 1. https://www.contiweb.com/

HubSpot website demo: voorbeeld Contiweb website

Benieuwd naar het verhaal achter deze website? Download onze casestudy en ontdek het!

Website voorbeeld 2. https://www.moso-bamboo.com/nl/ 

Hier is een illustratie van een website die is gecreëerd met behulp van het HubSpot CMS. Deze website is volledig ontworpen met de principes van de Inbound-marketingfilosofie in gedachten.

Website Voorbeeld 3. https://www.ictrecht.nl/

Hieronder het 3e en laatste voorbeeld. De website die we voor ICTRecht hebben gemaakt, blinkt uit in het visuele aspect.

Zo zijn de kleuren van de knoppen en de kleuren in de afbeeldingen perfect op elkaar afgestemd. Ook is de site-structuur eenvoudig te begrijpen voor zowel Google als de gebruikers. 

HubSpot website demo - ICTrecht voorbeeld site

Lijkt zo’n HubSpot Website Demo je wel wat?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van het HubSpot CMS? Krijg een hands-on ervaring en ontdek wat HubSpot CMS voor jouw organisatie kan betekenen. Plan nu een demo in en zie het zelf in actie!

HubSpot demo aanvragen