Infographic: Een terugblik op een VET 2017

De feestdagen staan weer voor de deur en daarmee is het jaar bijna ten einde. 2017 leverde het team van Bureau Vet vele gedenkwaardige momenten op. Iets waar we zo aan het einde van het jaar graag nog even bij stilstaan en zeker ook iets dat we maar al te leuk vinden om met jou te delen. Middels onderstaande infographic geven we je daarom een terugblik op een VET 2017. Het was een fantastisch jaar!

Een VET 2017

Een terugblik op een Vet 2017 Bureau Vet

Calorieën, Flügel en een zilveren trofee

In 2017 beleefde het team van Bureau Vet vele hoogtepunten. Zo was er natuurlijk de HELWEEK waarin de discipline, het doorzettingsvermogen en de spiermassa een week lang werden getraind. Uiteindelijk zijn er die week zo'n 13.500 calorieën p.p. verbrand. Dat is maar goed ook als je bekijkt dat daar tegenover staat dat we met zijn allen 230.000 koffiebonen hebben vermalen, 237 Flügel flesjes leeg hebben gedronken, 1560 stuks fruit hebben weggewerkt en op de beurs 198 Vet Succescocktails hebben geshaked!

Maar ach, waar we op zakelijk vlak graag preken dat content de motor van je marketing is, zo weten we ook dat eten en drinken de basis van je sportieve prestaties vormt. Het goed fruit eten zorgde er wel voor dat team Vet een prachtige 5e plek behaalde op de 5 kilometer bij de Maasduinenloop. En het nuttigen van enkele Flügel flesjes droeg zeer zeker bij aan het feit dat team Vet de XitRoom Escape Game binnen 28 minuten wist te kraken. Alcohol komt de creativiteit immers ten goede...

In 2017 waren er niet alleen maar sportieve successen. Ook op zakelijk vlak waren er mooie hoogtepunten. Zo promoveerde Bureau Vet tot Hubspot Silver Partner en dat heeft ertoe bijgedragen dat de rode 'inbound marketingfilosofie' vlek zich weer wat verder over ons land heeft verspreid. Het afgelopen jaar zijn er door heel Nederland mooie samenwerkingen tot stand gekomen. Oja, en ook in Spanje weten ze inmiddels wie Bureau Vet is... 2018, here we come!

Het hele team van Bureau Vet wenst je fijne feestdagen en een succesvol 2018 toe!

Infographic: een terugblik op een Vet 2017