Koen: Mijn stage bij Bureau Vet

Nu de 22 weken toch echt voorbij zijn is mijn stage bij Bureau Vet afgelopen. Ik kijk terug op een leerzame periode vol leuke momenten. Van Willem van Online succes die belt dat er een factuur openstaat en het kantoor komen leeghalen (intern grapje van Yannick) tot een Duitste man die vraagt of wij zijn hond kunnen beter maken. Van alles maak je hier mee bij Bureau Vet.

 

Hoe is het om een vetter te zijn?

Hoe is het nou om stage te lopen bij Bureau Vet, en deel uit te maken van een team van professionals? Nou... Best "Vet". Het is erg inspirerend om te werken in dit team, iedereen is enorm gedreven en zet zich altijd 110% in. De relaxte sfeer zorgt voor een fijne samenwerking tussen de collega's, en ook voor de nodige grapjes tussendoor.

 

Wat heb ik allemaal gedaan?

De eerste week bij Bureau Vet mocht ik de website van Bureau Vet opnieuw ontwerpen. Zo kon het team zien wat mijn technische en creatieve skills waren. De weken daarna mocht ik veel kleine dingen doen voor bedrijven. Denk aan bijvoorbeeld icoontjes maken voor websites en CTA's opmaken voor websites. Daarnaast heb ik geholpen met het verder vullen en nalopen van de website van Elpress. Vanaf toen ben ik steeds meer dingen voor Elpress gaan doen. Ik heb een poster gemaakt, alle bestaande en nieuwe whitepapers omgezet in 6 verschillende talen en voor alle bestaande whitepapers heb ik CTA's gemaakt. Naast het grafische werk heb ik samen met onze oude marketing stagiaire Emma, video geïntroduceerd bij Bureau Vet. Ook heb ik op de Homepagina, en op een nieuwe (nog niet gepubliceerde pagina 😎) Iconen gemaakt en geanimeerd. Een hele gevarieerde stage dus!

 

De toekomst

Nu mijn stage voorbij is moet ik weer naar school, waar ik weer verder ga met het maken van vette dingen! Zo makkelijk komt Bureau Vet alleen niet van me af, want naast school ga ik het team van Bureau Vet nog verder assisteren.