Marcella: Een Vet uitdagende stage!

Bij Vet Digital zijn we op internetmarketinggebied van alle markten thuis. Design, ontwikkeling, online marketing en branding; overal weten we wel raad mee. Doordat we als Vet Digital zo allround zijn kunnen we studenten van verschillende disciplines en opleidingen een mooie stageplek bieden. Dat is dan ook de reden dat we bij Vet Digital eigenlijk gedurende het hele jaar wel worden vergezeld door één of meerdere stagiaires. In de rubriek ‘stagiair aan het woord’ willen we hen de kans geven om het een en ander te vertellen over hun werkzaamheden en ervaringen tijdens hun stage bij Vet Digital.

In dit blog geven we het woord aan onze ‘secretaresse'' stagiair Marcella Scalamonti. Marcella volgt de opleiding Office Support op het ROC in Nijmegen. In dit verhaal lees je alles over haar belevenissen bij Vet Digital.

Hallo,

Ik ben Marcella en ik heb een secretaresse stage gedaan bij Vet Digital. Voor mijn opleiding Office assistent op het ROC in Nijmegen was ik opzoek naar een stageplaats. Ik heb bewust gekozen voor Vet Digital omdat ik zo uit mijn comfort zone kwam, met daarbij veel uitdaging in een nieuwe setting. Zelf wist ik eigenlijk nog helemaal niet zo veel van de marketing wereld af, juist daarom zag ik hier een kans tot een geslaagde stageperiode.

Secretaresse werkzaamheden binnen Vet

Na de eerste week de kat uit de boom te hebben gekeken kwamen er steeds meer werkzaamheden en taken op mijn pad. Hierbij kun je denken aan de telefoon aannemen en afhandelen, vergaderzalen in orde maken, notuleren en bezoekers ontvangen. Naast mijn opleidingsgerichte werkzaamheden heb ik bij Vet ook marketing gerichte werkzaamheden mogen verrichten, dit vond ik heel erg leerzaam en interessant omdat ik zo een beter beeld kreeg van wat de anderen medewerkers binnen Vet Digital doen en ik leerde er zo weer wat bij!

Ontzorgen

Ik heb eigenlijk alle medewerkers ontzorgd waar nodig en mogelijk. Het heeft mij een stukje vertrouwen gegeven vanuit hun omdat ik ook mee mocht werken aan projecten. Het voelde voor mij goed wanneer ik ook een bijdrage heb kunnen leveren aan een project, soms waren het maar kleine opdrachten maar net die ‘’ene’’ opdracht zorgde er wel voor dat zij zich weer volledig konden richten op andere werkzaamheden die veel prioriteit hadden.

Je maakt deel uit van het Vetste Team!

De eerste dag dat ik hier binnen kwam viel me gelijk op in wat voor een jong team ik terecht was gekomen, dit was juist waar ik naar op zoek was, een fris en fruitig leuk team! Ik heb gemerkt dat je echt onderdeel uitmaakt van het team omdat ik overal bij betrokken werd, er werd interesse in mij getoond. Dit heeft mij een heel warm welkom gegeven en een fijn gevoel om aan deze stage te mogen beginnen. Ik vond het allerleukste dat medewerkers naar mij toe kwamen met een opdracht of een taak die ik dan mocht uitvoeren.

Toekomstplannen

Na mijn stage bij Vet Digital ga ik mijn opleiding Office Support vervolgen in het tweede leerjaar. Als ik met die opleiding klaar ben zou ik heel graag Medisch Secretaresse willen worden. Ik heb deze stage als een nieuwe ervaring ervaren met veel uitdaging!

Team Vet heel erg bedankt voor deze leerzame en interessante stageperiode!

Ook stage lopen bij Vet Digital? Bekijk onze vacatures, of stuur een open sollicitatie in!