Mijn stage als Online Marketeer bij Bureau Vet

Sinds eind augustus 2019 loop ik stage bij Bureau Vet als Online Marketeer. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Commerciële economie en daar hoort een half jaar stage lopen bij. Wil jij weten hoe mijn eerste weken als Marketing stagiair bij Bureau Vet zijn? Lees dan verder!


Mijn allereerste dag op een kantoor 

Na 7 weken vakantie was het zover, mijn stage bij Bureau Vet ging beginnen. Dat dit moment ging komen wist ik al sinds begin april. Sindsdien had ik me er enorm op verheugd, maar nou het moment daar was, was het toch ook wel spannend.

Want wat wordt er van je verwacht op een stage? Heeft school je wel genoeg kennis meegegeven om ook echt daadwerkelijk een bijdrage te kunnen leveren aan een bedrijf? En wat moet ik eigenlijk opleveren na mijn half jaar stage?

Eenmaal bij Bureau Vet was natuurlijk alles nieuw. Als eerste kreeg ik uitleg over allerlei verschillende dingen; van waar staat de koffie tot aan de basis van HubSpot. Hierna was het tijd om te gaan beginnen aan mijn opdracht, maar waar begin je dan? Ik ben maar begonnen met het uitzoeken wat er opgeleverd moest worden aan het einde van mijn stage. 
Op het einde van de dag was het tweewekelijkse marketingoverleg, dat was een hoop informatie in een keer! Die eerste dag kon ik echt nog niet meepraten, want ik wist nog niks van het bedrijf en de klanten. Op het gebied van klanten kan ik nog steeds niet echt mee praten, maar dit komt vast snel want ik ga steeds meer meewerken bij Bureau Vet.   

Hoe is het na een maand bij Bureau Vet?

Inmiddels ben ik een maand verder en wat is mijn stage leuk! Ik heb leren werken met HubSpot & Google Ads. Ook ben ik mee geweest naar mijn eerste klant en ik heb een website gecheckt voordat deze live ging. Daarnaast ben ik druk bezig met mijn opdracht, maar wat houdt mijn opdracht nou in?

Bureau Vet wilt naast Inbound Marketing en Inbound Sales ook graag een nieuwe dienst aanbieden; Inbound Recruitment. Mijn opdracht is dan ook om Inbound Recruitment op de kaart te zetten. Op het einde van mijn stage is het de bedoeling dat er een nieuwe dienst is opgezet. Inbound Recruitment wordt opgezet door mij en mijn collega's, die gelukkig altijd tijd willen maken om mij te helpen. 

Ik ben er van overtuigd dat ik mijzelf de komende maanden nog verder ga ontwikkelen. Daarbij hoop ik natuurlijk mijn opdracht met veel succes af te kunnen ronden en in januari trots te kunnen zijn dat Bureau Vet een start heeft gemaakt met Inbound Recruitment! 

Wil jij ook stagelopen bij Bureau Vet?

Word jij mijn opvolger? Klik hier en stuur een open sollicitatie naar Bureau Vet en wie weet zit jij hier binnenkort ook!