Mika: Mijn stage bij Bureau Vet

De afgelopen 5 maanden heb ik stage gelopen bij Bureau Vet als ontwerper. De 5 maanden zijn voorbij gevlogen en ik ben als ontwerper enorm gegroeid en heb heel veel geleerd, niet alleen van mijn stagebegeleider Michiel, maar ook van de rest van het team. Iedereen stond open voor vragen en probeerde mij nieuwe dingen te leren.

Hoe is het om een vetter te zijn?

Hoe is het nou om stage te lopen bij Bureau Vet en deel uit te maken van een team van professionals? Nou... Best "Vet". Het is erg inspirerend om te werken in dit team, iedereen is enorm gedreven en zet zich altijd 110% in. De relaxte sfeer zorgt voor een fijne samenwerking tussen de collega's, en er is ook ruimte voor de nodige grapjes tussendoor.

Wat heb ik allemaal gedaan?

De eerste week bij Bureau Vet mocht ik de website van Bureau Vet opnieuw ontwerpen. Zo kon het team zien wat mijn technische en creatieve skills waren. De weken daarna mocht ik veel kleine dingen doen voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan icoontjes maken voor websites en call to actions opmaken voor websites. Daarnaast heb ik geholpen met het verder vullen en nalopen van de website van Elpress. Vanaf toen ben ik steeds meer dingen voor Elpress gaan doen. Ik heb een poster gemaakt, alle bestaande en nieuwe whitepapers omgezet in 6 verschillende talen en voor alle bestaande whitepapers heb ik CTA's gemaakt. Naast het grafische werk heb ik samen met onze oude marketing stagiaire Emma, video geïntroduceerd bij Bureau Vet. Ook heb ik op de Homepagina, en op een nieuwe (nog niet gepubliceerde pagina 😎) iconen gemaakt en geanimeerd. Een hele gevarieerde stage dus!

De toekomst

Nu mijn stage voorbij is moet ik weer naar school, waar ik weer verder ga met het maken van vette dingen! Zo makkelijk komt Bureau Vet alleen niet van me af, want naast school ga ik het team van Bureau Vet nog verder assisteren.