Waarom je de Marketing Automation Ochtendsessie (niet) mag missen

Marketing Automation

Marketing Automation Ochtendsessie Gemiddeld gaan er zo’n tien commercials in een reclameblok. De kans is klein dat ze voor iedereen relevant zijn. Want wat heb je aan babyvoeding zonder kinderen? En wat moet een vegetariër met een reclame voor Unox rookworst? Dagelijks krijg je zo tientallen reclameberichten te horen en te zien waar je weinig tot niks mee kan. In de wereld van marketing automation gaat het net even anders. Daar is het de kunst om de juiste informatie bij de juiste persoon te krijgen. Een uitdaging, maar enorm effectief als je het goed doet. 24 november vertellen we je er alles over tijdens onze Marketing Automation Ochtendsessie in Amsterdam. Tenminste…als jij de juiste persoon bent voor ons verhaal. Of dat zo is, lees je in deze blog.

Je hebt wat aan onze Marketing Automation Ochtendsessie als…

 

1. …je een tof bedrijfsverhaal hebt dat verteld moet worden

Ieder bedrijf heeft wel een verhaal. Bijvoorbeeld over de ontstaansgeschiedenis of de reden achter het product of de dienst. Een goed bedrijfsverhaal, ook wel corporate story genoemd, spreekt tot de verbeelding en schept een band met klanten. Want het is 2015, en we willen meer dan kwaliteit en goede service. We willen een tof verhaal waar we in kunnen geloven. Dat klinkt logisch, maar het daadwerkelijk schrijven van een goed bedrijfsverhaal is moeilijk. Gelukkig is er Creative Director André Bisschop. Aan de hand van een 5-puntenstrategie legt hij uit hoe je voor ieder bedrijf een killer story schrijft. Een verhaal dat zo goed is dat jouw ideale klant niet meer om je heen kan. Ook al verkoop je tandenstokers.

2. …je denkt dat je meer uit je marketing kan halen

“Waar een wil is, is een weg.” hoor je vaak. Maar dan moet je de weg wel weten. Veel marketeers willen best moderniseren, maar weten niet goed hoe. Voor die marketeers hebben we Nicolas Avaro. Als Marketo-expert weet hij als geen ander wat marketing automation kan doen voor je marketingafdeling. Dat is handig om twee redenen. Het 1. geeft je handvaten om aan de slag te gaan met marketing automation en 2. wapent je met een aantal goede argumenten als je dit moet verantwoorden bij de directie.

3. …je wilt weten wie er nog meer in de marketing automationwereld rondlopen

Benieuwd naar de marketingpioniers van dit moment? Kom een kop koffie met ze drinken! Op 24 november verwachten we een bont gezelschap aan aanstormend marketingtalent, oude rotten in het vak en andere creatievelingen. Voor en na de presentaties is er genoeg tijd om kennis te maken met de sprekers, andere bedrijven en –wie weet- toekomstige partners.

Wanneer je beter thuis kan blijven…

Zijn bovenstaande punten niet op jou van toepassing? Dan ben je uiteraard nog steeds welkom. Misschien studeer je nog en doe je research naar marketingtrends. Of heb je niks met marketing te maken en ben je gewoon nieuwsgierig. Voor de zekerheid hebben we toch een lijst opgesteld voor mensen die beter thuis kunnen blijven. Dan hebben we ze tenminste gewaarschuwd! Je hebt niets aan onze Marketing Automation Ochtendsessie als…

  1. … je zweert bij traditionele marketing
  2. … je baas je niet laat gaan op dinsdagochtend
  3. … je niet houdt van koffie en brownies
  4. … je de oprichter van Marketo bent en het verhaal al kent

Ben jij de juiste persoon voor ons verhaal?

Als jij voldoet aan punt 1, 2 of 3, zit er niks anders op dan je aan te melden. Dat kan door te klikken op onderstaande knop!