Wat houdt Inbound Management in bij Bureau Vet?

Bureau Vet helpt B2B bedrijven met Inbound Marketing en Inbound Sales diensten. Naast het bedenken en maken van super vette Inbound campagnes kun je onder meer op ons rekenen voor analyses en rapportages van je campagnes, het optimaliseren van workflows en 24/7 support bij urgente vragen en problemen. We noemen dit Inbound Management.

Wat is Inbound Management?

Inbound Management is alle ondersteuning die je van Bureau Vet ontvangt naast de productie van je campagne. Onder Inbound Management vallen onder meer de content mapping sessies voor aanvang van een nieuwe campagne, tweewekelijkse check-ins om de voortgang van de campagnes te bespreken, kwartaalsessies met evaluatie rapportages en analyses van de campagne- en websiteresultaten en support calls en e-mails.

Waarom Inbound Management?

Succesvolle campagnes hebben tijd en aandacht nodig. Daarom organiseren we voorafgaand aan iedere campagne een content mapping sessie om te brainstormen over de invulling van de campagne. We onderhouden nauw contact over de voortgang en helpen je medewerkers wegwijs te maken in HubSpot. Ieder kwartaal presenteren we de resultaten van de campagne en passen we optimalisaties toe waar nodig. Tenslotte kun je altijd rekenen op onze deskundige support.

Waar bestaat Inbound Management uit?

  • Strategische sessie per kwartaal incl. contentmapping (terugkijken op de resultaten en vooruitkijken naar mogelijke optimalisaties incl. rapportages en analyses)
  • Plaatsen content incl. conversiepaden (call-to-actions, Landing Pages, Thank You Pages, workflows (automation), follow up e-mails
  • Dashboarding & reporting
  • Campagne management (lead nurturing/automation/workflows/lists in HubSpot)
  • Video check-in -> 1 x per 2 weken
  • HubSpot support
  • Alle calls, mails, appjes voor vragen
  • 24/7 bereikbaar voor urgente vragen of problemen

Wat kost Inbound Management?

Als je samen met Bureau Vet aan de slag wilt met Inbound Marketing en/of Inbound Sales moet je met verschillende kosten rekening houden. Afhankelijk van de looptijd van je contract en het type pakket heb je meer punten om te besteden aan producten en Inbound Management. Voor een vast bedrag per maand werken wij samen met jouw team aan het behalen van je marketingdoelstellingen. Ons prijsmodel is er volledig op gericht om het maximale uit je marketing-euro te halen.

Aan de slag met Inbound Marketing of Inbound Sales van Bureau Vet

Geloof je net als wij in de Inbound filosofie en wil je op deze manier je groeidoelstellingen samen met ons behalen? Kies dan nu voor een van de pakketten van Bureau Vet en vraag snel een offerte aan. Wil je meer weten over de kosten van Inbound Marketing en Inbound Sales bij Bureau Vet of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op!