Werken in het Marketingteam van Bureau Vet: Iedere dag is anders

Wat werken in het marketingteam van Bureau Vet nou zo vet maakt? De afwisseling! Iedere klant is anders waardoor iedere dag anders is. Wat de taken en verantwoordelijkheden van onze marketeers zijn, lees je in dit blog! 

Wat zijn de taken van ons marketingteam?

De taken die ons marketingteam uitvoert zijn voor iedere klant anders. Elke klant is anders, waardoor ook elke dag anders is. Het ene moment heb je een workshop bij een klant die gaat starten met een Inbound Marketing traject, het andere moment spar je met collega’s van design of development over een website en daarna stort je je op het schrijven van een blog. Zo kan je best met 5 of 6 verschillende klanten op een dag bezig zijn: van uitvoerende taken tot meedenken op strategisch niveau.

Welke verantwoordelijkheden heb je als marketeer?

Je bent als marketeer verantwoordelijk voor je ‘eigen’ klant en de resultaten die je behaalt. Samen met de klant bepalen we welke doelstellingen we willen behalen om online succes te kunnen vieren. Deze resultaten meet en analyseer je door middel van rapportages en bespreek je op vaste momenten met de klant, in de vorm van een call of een meeting.

Met wie werkt het marketingteam samen binnen Bureau Vet?

Als Inbound Marketeer bij Bureau Vet ben je de schakel tussen alle afdelingen:

  • SalesIMG-20191025-WA0002
  • Design
  • Development

Wanneer er een nieuwe klant is, draagt Sales een klant over aan het Marketingteam. De samenwerking met Development toepassing tijdens de bouw van een website, optimalisaties aan de website of met een onboardings-traject van bijvoorbeeld HubSpot. Design speelt hier ook een rol in. Daarnaast ontwikkelt ons marketingteam samen met design contentoffers, in de vorm van bijvoorbeeld een whitepaper, checklist of een interactieve selector. Op de foto staan alle Vetters! 

Kort samengevat: Als je onderdeel uitmaakt van onze Marketingafdeling hoef je je niet te vervelen en maak je grote stappen doordat je veel verantwoordelijkheid hebt.

Lijkt dit werk jou nou ook wel wat?

Twijfel dan niet en neem een kijkje tussen onze vacatures, stuur een open sollicitatie of doe de quiz om er achter te komen of je bij ons team past!