Viperty: Een nieuwe website als uitgangspunt voor Inbound Marketing

Bij Vet Digital kregen we de vraag of we wilden helpen bij het opzetten voor een compleet nieuwe huisstijl en website voor de start-up Viperty, een nieuwe consultancy bureau, zodat ze daarna volle bak konden starten met Inbound Marketing. Na een aantal kennismakingsworkshop zijn we gestart met het opzetten van het design waaruit de website volgde, volledig gebouwd in HubSpot CMS. Hiermee stond alles klaar om kwalitatieve leads te gaan genereren voor dit jonge bedrijf. 

Viperty

Website in HubSpot CMS

Een van de belangrijkste bouwstenen van Inbound Marketing is de website. Om een goed fundament te leggen onder de Inbound-strategie van Viperty bouwde Vet Digital de nieuwe website in het HubSpot CMS. Door ook de website in zijn geheel in HubSpot te bouwen, in plaats van het WordPress CMS, is Viperty nu in staat om binnen één tool alles te beheren, bewerken, analyseren en monitoren. Het HubSpot onboarding-traject dat Vet Digital verzorgde, was daarom van groot belang.

Viperty website
 • Uniek ontwerp

  website viperty

  De site van Viperty heeft net als alle andere sites een uniek ontwerp dat past bij het bedrijf en aansluit bij de behoefte van de doelgroep.

 • Alles op één plek

  Viperty

  Door ook de website in zijn geheel in HubSpot te bouwen, in plaats van het Wordpress CMS, is Viperty nu in staat om binnen één tool alles te beheren, bewerken, analyseren en monitoren.

 • Geoptimaliseerd voor resultaat

  Viperty resultaat

  De site is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de juiste user experience zodat de bezoeker eenvoudig zijn weg vindt op de website.

 • Duidelijke conversiepaden

  conversiepaden

  Met duidelijke conversiepunten en Call-to-actions worden websitebezoekers geconverteerd naar nieuwe contacten en leads.

Wil je zelf de website van Viperty bekijken?Bekijk de website

Het fundement voor Inbound Marketing

Alle bouwstenen voor de start van een uitgebreide Inbound Marketing strategie zijn na de oplevering van de website aanwezig. Viperty is met de eerste Inbound-campagne op de kaart gezet met o.a. als resultaat een nominatie voor startup of the year 2019 van Computable Awards. Nu is Viperty druk met Vet Digital aan de slag om van Viperty hét consultancy bureau te maken binnen Nederland.

Viperty

Direct iemand spreken?

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Sef Heldens
Inbound Marketing & Sales Consultant