Fenna van Ginkel

Als Hubspot Growth Consultant helpt Fenna haar klanten met het uitzetten en uitwerken van een groeistrategie voor de korte en lange termijn. Die groei realiseren we door leads te genereren met behulp van de Inbound Marketing Strategie én door het optimaliseren van het sales proces met behulp van Inbound Sales. Sparren, focus aanbrengen en inspelen op kansen zorgen samen met de ondersteuning van HubSpot voor het behalen van jouw doelstellingen én meetbare resultaten.

Fenna van Ginkelrond

Achtergrond

Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam belande ik via stages bij een evenementenbureau, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor sponsoring, hospitality en vrijwilligers. In 2015 maakte ik de overstap naar een grote facilitair dienstverlener, waar ik in bijna 9 jaar tijd allerlei commerciële en marketingfuncties heb vervuld. Zo was ik als Salesconsultant de projectleider bij grote aanbestedingstrajecten en was ik in mijn laatste rol als Marketingspecialist verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het marketingplan. Onder andere door de creatie van campagnes en alle andere marketing- en salesacties om onze diensten te promoten, met het doel om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. In 2024 kreeg ik de kans om bij Vet Digital aan de slag te gaan als Hubspot Growth Consultant. 

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

De stap naar een online marketing bureau en het kunnen werken met verschillende klanten en uitdagingen is wat mij op het lijf is geschreven. Mijn kracht ligt in het signaleren en oppakken van kansen, met een frisse blik naar processen kijken en creatief meedenken vanuit jouw doelgroep. Daarnaast vind ik het leuk om zelf content te maken, zoals blogs en whitepapers. Ik ben er klaar voor om groei voor jou te realiseren. Ben jij dat ook?

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Fenna

Ik ben altijd een fanatieke dressuuramazone geweest. Met meerdere paarden heb ik hoog in de dressuursport gereden, maar het meest trots ben ik op mijn eigen paard Dashing. Met hem ben ik onder andere Utrechts Kampioen geworden en later 5e van Gelderland in de klasse Z2. Uiteindelijk ben ik met hem in de Subtop (Prix St Georges) geëindigd en is hij met pensioen gegaan. Sinds de geboorte van mijn tweede zoontje staat het paardrijden even op een lager pitje, maar ik mis het heel erg en hoop het weer gauw op te kunnen pakken! Naast paardrijden fitness ik, hou ik van koken, vind ik het leuk om met vriendinnen op stap te gaan en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en familie.

Vrijetijdsbesteding van Fenna

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Fenna van Ginkel- Hubspot Growth Consultant

Direct contact met Fenna Van Ginkel

Fenna van Ginkel