Imke van Deijne

Imke is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Ze helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt. 

Imke Detail

Werken bij Vet Digital

Een brede interesse heb ik altijd al gehad. Nadat ik mijn studies Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en Hospitality & Leisure Executive succesvol te hebben afgerond ben ik 5 jaar in de evenementenbranche als o.a. vestigingsmanager actief geweest. De werkvloer heb ik verlaten om me verder te gaan verdiepen in de administratieve kant van organiseren en regelen.

Bij Vet Digital heb ik als Finance & Office medewerker me verder kunnen ontwikkelen en verdiepen op de facetten die mij interesseren en mag ik deze ontwikkeling met veel plezier voortzetten als Assistant Consultant.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Imke

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden. Spel- en borrelavonden komen hier regelmatig aan te pas. Maar ga ik er ook graag op uit om een terrasje te pakken of een wandeling door de natuur te maken.

En in de winter vind je mij terug op de latten en in de après-ski en in de zomer pak ik alle kansen om buiten te zijn en van de zon te genieten.

Vrijetijdsbesteding van Imke

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Imke van Deijne - Finance

Direct contact met Imke van Deijne

Over ons - Imke