Isabel Shaw

Als Inbound Marketeer helpt Isabel B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

Isabel

Achtergrond

Ik ben breed en internationaal georiënteerd. Van 2013 tot 2016 volgde ik de bachelor studie International Studies (Internationale betrekkingen) aan de Leiden Universiteit, en in 2019 heb ik de Master Internationale Politieke Economie afgerond aan de Radboud Universiteit. Een terugkerend thema in mijn opleidingen en werkervaring: het creëren van draagvlak binnen de samenleving. Ik besloot eens te gaan neuzelen in de wereld van online marketing, en was aangenaam verrast. Ik kan mij helemaal vinden in het marketing vak, wat in mijn ogen ook een maatschappelijk doel kan dienen. Toen ik hoorde wat Inbound Marketing precies in hield, klonk dat als muziek in de oren. Het duurde niet lang, of Vet Digital kwam op mijn pad.

Hoe ben ik bij Vet Digital terecht gekomen?

Werken bij Vet Digital

Bij Vet Digital wil ik mij verder ontwikkelen als Inbound Marketeer. Ik kijk naar de verschillende mogelijkheden om te specialiseren, wie weet in Copywriting of Google Advertising. Voor nu houd ik mijn opties open. Wat ik zo leuk vind aan Vet, zijn de opleidingsmogelijkheden en een warm, hartelijk team. 

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Isabel

In mijn vrije tijd lees ik een boek of spreek ik af met vrienden. Mijn vriend en ik zijn ook veel aan het klussen in ons nieuwe huis. We reizen allebei graag. 

Vrijetijdsbesteding

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van Inbound Marketing en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Isabel Shaw - Inbound Marketeer

Direct contact met Isabel Shaw

Isabel