Joëlle van de Veen

Joëlle houdt zich als Inbound Marketeer bezig met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes voor haar B2B klanten. Hierdoor wordt er meer online resultaat behaald en dit levert een directe bijdrage aan de groei van de klant. Daarnaast gaat Joëlle zich ontwikkelen tot Project Manager bij Vet Digital.

Joelle

Achtergrond

Tijdens mijn opleiding Business Innovation kwam ik erachter dat marketing echt mijn ding was. De vakken die ik kreeg vond ik altijd super interessant. Na mijn studie heb ik eerst een jaar ervaring opgedaan in de Sales als Business Development Representative bij Salesforce en als content creator voor verschillende bedrijven, in de Sales leerde ik ontzettend veel, maar ik merkte dat ik de creatievere kant van marketing miste, hierdoor ben ik verder gaan kijken en kwam ik bij Vet Digital terecht.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Bij Vet Digital kan ik mijn enthousiasme in het vakgebied helemaal kwijt. Ik ben werkzaam als Inbound Marketeer en Project Manager, hierbij ondersteun ik klanten en mijn collega's bij verschillende projecten.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Joëlle

Voor en na werktijd vind ik het heerlijk om te sporten. Hardlopen en wandelen zijn mijn favorieten bezigheden. Daarnaast houd ik ervan om iedere dag uitgebreid vegetarisch te koken en de mensen om mij heen te verrassen met een heerlijke maaltijd! Horeca is een grote passie, ik ben dan ook graag op het terras een lekker wijntje of biertje aan het drinken of in een goed restaurant een hapje aan het eten.

Vrijetijdsbesteding van Joëlle

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Joëlle van de Veen - Inbound Marketeer

Direct contact met Joëlle van de Veen

Joelle