Saffira Holtman

Waar ik energie van krijg is het verbinden van merken en mensen door het bouwen van sterke merken. Over de jaren heen heb ik hier brede ervaring in opgebouwd. Eerst als Brand Manager, daarna als Content Marketeer. Door deze veelzijdige functies heb ik ook kunnen ontdekken waar precies mijn interesse en kracht liggen: de online wereld. 

Saffira

Achtergrond

Ik heb altijd een breed takenpakket gehad. Van het opstellen van het strategisch marketingplan en het ontwikkelen van exposurestrategieën tot aan de implementatie van alle marketing en communicatie-activiteiten. Het creëren, produceren en distribueren van verschillende soorten content was hier een groot onderdeel van. Hierbij kun je denken aan social content, video, blogs, webpagina’s en nieuwsbrieven. Door mijn ervaring aan klantzijde begrijp ik welke verwachtingen er zijn en kan ik hier goed op inspelen.   

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Als Inbound Marketeer bij Vet Digital ga ik samen met onze klanten aan de slag met impactvolle contentstrategieën om hun online succes te vergroten.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Saffira

Ik zoek graag de gezelligheid op. Nieuwe restaurantjes ontdekken, borrelen met vrienden, een dagje erop uit of naar een festival: ik word er blij van! Daarnaast vind ik het belangrijk om sportief bezig te zijn en lekker te ontspannen. 

calender

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Saffira Holtman - Inbound Marketeer

Direct contact met Saffira Holtman

Saffira