Teun Naaijkens

Als Inbound Marketeer helpt Teun zijn B2B klanten om meer rendement uit online marketing te halen. Dit wordt gerealiseerd door het meten en optimaliseren van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

Teun

Achtergrond

4 jaar geleden behaalde ik mijn diploma Marketing Management aan de universiteit van Tilburg. Hiervoor had ik de opleiding Commerciële Economie afgerond aan de Fontys.

Een erg leerzame periode! Maar na deze (7!) jaren had ik nog steeds het gevoel een generalist te zijn. Ik wist van alles een beetje af. Erg herkenbaar denk ik voor mensen die deze studies gedaan hebben.

Na mijn afstuderen begon ik met mijn eerste baan. Ik startte bij een bedrijf met 100% focus op de consumentenmarkt. Ik miste hier het contact met de eindgebruikers, ook vond ik het jammer dat er geen langetermijnvisie aanwezig was. Zelf kijk ik graag verder vooruit en wil ik duurzame meerwaarde creëren. Bij mijn 2e baan kwam ik in aanraking met Inbound marketing. Ik voelde meteen dat deze methode perfect bij me zou passen!

tandwiel

Werken bij Vet Digital

Bij Vet werk ik als Inbound Marketeer. Voor mij is belangrijk dat de klanten (en de klanten van onze klanten) waarde vinden in mijn behulpzame blogs, whitepapers, e-books en noem het maar op.

Ik hoop mezelf, met de waardevolle hulp van mijn collega’s, verder te ontwikkelen. Dit moet geen probleem zijn gezien de enorme kennis die bij Vet aanwezig is.

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Teun

Ik besteed mijn vrije tijd vooral aan sporten, lezen en beleggen. Ook ga ik graag naar technofeesten en wandel ik graag (een oude mannen hobby overgebleven uit de covid-tijd en bijbehorende lockdowns).

Wil je een gesprekje over beleggen voeren? Dan ben ik de juiste persoon! Wil je (snel) winst maken op de beurs? Dan kun je denk ik beter bij iemand anders zijn. Ik focus me namelijk graag op de lange termijn. Kleine disclaimer: ik heb NOG geen winst gemaakt.

calender

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Teun Naaijkens - Inbound Marketeer

Direct contact met Teun Naaijkens

Teun