Vacature HR adviseur

Nijmegen & Apeldoorn | €3500 - €5500 | HBO | 32-40 uur

Ben jij een ervaren HR-adviseur die houdt van dynamiek? Bij Vet Digital vervul je een cruciale rol binnen onze bloeiende organisatie. Je bent de schakel tussen leidinggevenden, medewerkers, externe HR-partners en het managementteam. Met ons groeiende succes liggen er volop kansen voor jou. En dankzij jouw inzet blijft de medewerkerstevredenheid bij Vet Digital op topniveau!

HR Medewerker

Wat je gaat doen als HR adviseur

Je brengt jouw HR-kennis en mensgerichte aanpak in om ervoor te zorgen dat belangrijke HR-zaken op de juiste manier worden gecommuniceerd en geïmplementeerd.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opzetten en uitvoeren van onze HR-strategie en -beleid, waarbij je schakelt tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast ben je de vertrouwde adviseur voor de directie en teamleads, en bied je hen ondersteuning bij diverse HR-vraagstukken en casussen.

tmpSchermafbeelding 2023-08-15 om 16.37.48t6AnCs

Een belangrijk aspect van je rol is de begeleiding van teamleads in hun leiderschapsrol, inclusief advies over gespreksvoering, de beoordelingscyclus, personeelsdossiers en andere HR-gerelateerde zaken. Je beheert, promoot en breidt onze Academy uit om de ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen. Ook fungeer je als contactpersoon voor onze externe HR-partner en coördineer je de HR- en verzuimadministratie.

Ten slotte vinden we het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te blijven. Zo zal je actief deelnemen aan de werkgroep om onze Great Place To Work-certificering te behouden en deze natuurlijk eer aan te doen. Dit doe je door te luisteren, ontwikkelingen in het HR-vakgebied te blijven volgen en actief verbeteringen aan te blijven dragen.

tmpDSC02125obe428

We are Vet Digital

Wij zijn een ondernemend digital marketingbureau. Onze kracht zit in een full-service aanpak waarin we strategie, content en marketingtechnologie combineren en zo de business van onze klanten explosief laten groeien. We werken hard, maar met plezier samen aan één doel: topkwaliteit en -resultaat leveren voor onze klanten.

Onze nieuwe HR adviseur komt terecht in team Staff en werkt voor vestigingen Nijmegen en Apeldoorn. Je wordt ondersteund door onze Medewerkers finance, Officemanagers en Recruiter. Jij bent eindverantwoordelijk voor recruitment en rapporteert aan onze Managing director.

Vet Digital - Teamfoto met logo (1)

Ben jij onze nieuwe HR adviseur?

Als HR adviseur weet je als geen ander hoe je continu balans maakt tussen medewerkersbelangen en organisatiedoelstellingen. Om voor beiden op te komen ga je proactief te werk. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Voor deze rol zoeken wij iemand met het volgende profiel:

 • Minimaal een hbo-opleiding in HRM, HR&BM, Personeelszaken of een vergelijkbare studie;
 • minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbaar vakgebied bijv. zakelijke dienstverlening of consultancybureau en;
 • Vet Digital is hard aan het groeien, onder andere door het toevoegen van andere HubSpot-partners aan onze bedrijfsgroep. Ervaring met het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden is een grote pré.
tmpVergaderzaal 1GlvkBe

Waarom Vet Digital?

Om jouw ambities te prikkelen en ervoor te zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt, bieden we je het volgende arbeidsvoorwaardenpakket:

 • een startsalaris tussen €3500,- en €5500- op basis van kennis en ervaring;
 • een jaarcontract dat een vaste aanstelling wordt bij goed presteren;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • wij vergoeden jouw pensioen (geen verplichte werknemersbijdrage);
 • investering in jouw groei door bijscholing, kennissessies en een persoonlijk ontwikkelbudget en vrij in te zetten Academy-uren;
 • ben jij al fris om zeven uur of begin je liever om half tien? Start je werkdag op een moment dat bij je past;
 • vrijheid om op kantoor samen te werken maar ook thuis om even in alle concentratie meters te maken;
 • borrels, etentjes en sportevenementen. Je zult versteld staan van al het origineels wat wij uit de hoge hoed weten te toveren!
Vet Digital

Het team

Je komt terecht in een jong en gedreven team van vet(te) toppers.
Jouw lijntjes met alle teamleden zijn kort, bekijk hieronder alvast het team!

Interesse? 

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Mail naar jeroen@vetdigital.nl of plan direct een call in mijn agenda, dan spreken wij jou binnenkort.

Jeroen Raedts
Office Manager
Nijmegen

Nijmegen

Wijchenseweg 102

6538 SX Nijmegen

The Netherlands

phone icon +31 (0)24 21 22 099
email icon info@vetdigital.nl
Amsterdam

Amsterdam

Prins Bernhardplein 200

1097 JB Amsterdam

The Netherlands

phone icon +31 (0)20 45 62 533
email icon info@vetdigital.nl
Kopenhagen

Copenhagen

Fruebjergvej 3

2100 Copenhagen

Denmark

phone icon +45 70 60 47 45
email icon info@vetdigital.nl