B2B website laten maken

Wil je een super vette responsive website laten maken? Dat begint met een duidelijke strategie en een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep. Essentieel voor online succes! Voor de één is online succes een SEO proof website of hoger staan in Google, voor de ander een website die meer leads en omzet genereert. Wat jouw online succes ook is, Vet Digital denkt graag met je mee.

De voordelen van Vet Digital

Wil jij ook online succes bereiken met een nieuwe B2B website als solide basis voor je marketing campagnes? Door de unieke combinatie van ontwerp, techniek en marketing maken wij van jouw website een online succes.

Onze voordelen:

 • Meer rendement uit jouw website
 • Een unieke samenwerking met onze experts die verder kijken dan de klantvraag
 • Een Vet ontwerp en maatwerk functionaliteiten voor een ultieme klantervaring
 • Een geïntegreerd CMS met eenvoudig beheer van je website
 • Een uitmuntende support afdeling

"60% meer leads door de nieuwe website."

Jannes Voss - Elpress

content-background-cta
 • Stap 1 | Kennismaking

  In een oriënterend gesprek worden alle wensen, doelstellingen en functionaliteiten in kaart gebracht en op basis daarvan ontvang je een duidelijke offerte met de mogelijkheden.
 • Stap 2 | Discovery workshops

  Tijdens een tweetal interactieve workshops bepalen we samen jouw doelen en ambities en maken wij een profiel van jouw ideale klant.

  Dit resulteert in uitgewerkte Buyer Persona's en een sitemap die de paginastructuur van de website weergeeft. Deze twee ingrediënten geven focus aan de website en het aanspreken van de juiste doelgroep en vormen het startpunt voor de inrichting van een succesvolle website, gebaseerd op een groeistrategie.

 • Stap 3 | Website ontwerp

  De uitstraling van jouw merk of bedrijf wordt in de vorm van een concept board in combinatie met een wireframe gepresenteerd. Na akkoord gaan wij aan de slag met het grafisch ontwerp op basis van de huisstijl en alles wat wij hebben geleerd in de workshops.
 • Stap 4 | Website ontwikkeling & content creatie

  Op basis van het grafisch ontwerp wordt de website door onze technisch specialisten ontwikkeld. Uiteraard wordt de website responsive en mobile first opgeleverd volgens de nieuwste standaarden. 

  Zelf teksten schrijven of plaatsen? Of Bureau Vet inschakelen voor het schrijven van de webteksten? Wij beschikken zowel intern als extern over meer dan tien SEO copywriters.

  Het eindresultaat is een supersnelle, zoekmachine- en  gebruiksvriendelijke website waar jouw doelgroep centraal staat.

 • Stap 5 | GoLive

  Je website is gebouwd, gevuld en klaar om online te gaan. Je ontvangt van ons een gratis Google pakket én een gratis adviesgesprek met een online marketing specialist. Tijdens de lancering wordt de website aangemeld bij zoekmachines en de oude website wordt voorzien van de juiste doorverwijzingen om indexering in zoekmachines te behouden. 
 • Stap 6 | Continue optimalisatie

  Een website is nooit af: de markt verandert, de informatiebehoefte verandert en je bedrijf ontwikkelt zich. Daarom bieden wij een service waarbij jouw website periodiek wordt geoptimaliseerd en verbeterd in dienst van jouw doelstellingen.

Website vernieuwen of niet? Doe de scan!

Ontvang direct persoonlijk advies over welke aanpak het beste bij jou past.

redesign

CMS inbegrepen

Beheer eenvoudig je teksten, foto's video's en menu's. Wij werken met het content management systeem HubSpot zodat jij of je collega's de website zelf kunnen beheren. Heb je hier hulp bij nodig dan staan onze support specialisten voor je klaar!

cms-hubspot-wordpress

Wat kost een website?

Alleen betalen voor wat je nodig hebt? Uiteraard. Bij Vet Digital betaal je, afhankelijk van het aantal functionaliteiten van een website, een eenmalig bedrag voor het laten maken van een website. Je hebt ruime keuze uit diverse website modules, templates en functionaliteiten. Daarnaast betaal je een klein bedrag per maand aan hosting of licentiekosten. 

Offerte-aanvraag

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Erik Verpoort
Commercieel Directeur / Eigenaar