Marketing & website whitepapers

Bij Vet Digital zijn we #hongerig en altijd op zoek naar de nieuwste kennis en laatste trends. Deze nieuwe ontwikkelingen delen we graag met onze klanten. Op deze pagina vind je daarom een overzicht van onze whitepapers. Daarin is alle informatie rondom een bepaald onderwerp overzichtelijk gebundeld. De whitepapers zijn te downloaden via de bijbehorende link.

Vet Logo binnen

Case Study: Elpress

Niet al onze Inbound Marketing klanten kloppen in eerste instantie aan met een Inbound Marketing vraagstuk. Zo was Elpress in 2015 op zoek naar advies voor de site die destijds draaide, en bouwen we nu samen aan een effectieve Inbound Marketing strategie in combinatie met Growth Driven Design.

Inbound Marketing

Wil jij je marketing huren of kopen? Ga aan de slag met een duurzame marketingstrategie voor je bedrijf, kies voor Inbound Marketing! Met behulp van een Inbound Marketing strategie ben je verzekerd van een solide stroom aan kwalitatieve leads. Dat wil jij toch ook?!

Hoe creëer je content die wel leads genereert

Content Marketing is niet zomaar iets wat je er even bij doet. Het is van belang dat je goed nadenkt over je content marketing strategie. Voor wie produceer je de content eigenlijk? En wat wil je ermee bereiken? Daarnaast spelen er nog andere factoren een rol. Want hoe publiceer je nu content die het ook goed doet in de zoekmachines? En via welke social media kanalen verspreid je jouw content? Allemaal vragen waar je een antwoord op dient te zoeken alvorens je effectief aan de slag kunt gaan met het creëren van content die leads genereert voor jouw business.

50 tips voor een succesvolle website

Een succesvolle website, dat wil jij toch ook? In deze whitepaper geeft Bureau Vet je 50 tips die je op weg helpen om een succesvolle website te creëren. Daarbij wordt rekening gehouden met tips vanuit design, gebruiksvriendelijkheid, content, marketing en techniek.

10 succesvoorbeelden van de customer journey

De ultieme klantbeleving creëren, dat kan alleen als je jouw (potentiële) klant door en door kent en de customer journey die een klant binnen jouw bedrijf doormaakt zo optimaal mogelijk inricht. In deze whitepaper leggen we je daarom uit wat de customer journey is, hoe je deze voor jouw bedrijf in kaart kunt brengen en met wat voor content je jouw (potentiële) klanten op ieder moment in de klantreis blij maakt!

Online adverteren

Google Adwords, Bing Advertising, Youtube, Facebook, Linkedin, Marktplaats en Beslist.nl; het is een greep uit de online platformen die op het internet beschikbaar zijn en waarop je als bedrijf je producten of diensten tegen betaling kunt promoten. In deze whitepaper leggen we je uit wat online adverteren precies is, wat de voordelen zijn voor jou als adverteerder en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

In vier stappen naar conversie-optimalistatie

Conversie-optimalisatie van je website is een continu proces waarbij je de knelpunten in je website elimineert en de sterke punten optimaliseert. Het doel is om je website gebruiksvriendelijker te maken, zodat een bezoeker eerder converteert. Op die manier haal je meer waarde uit hetzelfde aantal websitebezoekers, waardoor het rendement stijgt. Wil je alles weten over conversie-optimalisatie, de methoden om dit uit te voeren en de KPI’s om te meten? Download dan snel de handige whitepaper over conversie-optimalisatie.

Marketing Automation

Marketing automation is simpelweg gezegd het inzetten van een geautomatiseerd systeem om potentiële klanten door de customer journey heen te leiden en zo aan je te binden. 
In deze whitepaper vertellen we je meer over marketing automation en de mogelijkheden van deze marketingtechnologie.

Stop met verkopen, start met helpen

Inbound Sales is de nieuwe manier van verkoop die de potentiële klant centraal stelt, en niet het eigen product.

De ultieme website checklist

 In deze checklist komen 7 belangrijke categorieën aan bod, namelijk: visueel, content, gebruiksvriendelijkheid, conversie optimalisatie, vindbaarheid, beveiliging & AVG en meetbaarheid.Download deze checklist en kom erachter of jouw website helemaal up-to-date is.

Alles wat je moet weten over HubSpot

Wil jij weten hoe je 54% meer leads genereert? Of hoe je een 3x zo hoge ROI kunt draaien met Inbound Marketing? Als HubSpot partner vertellen we je graag wat HubSpot je allemaal te bieden heeft. Lees in onze E-bible álles over HubSpot en wat jij er met jouw bedrijf mee kunt. Download de e-bible via onderstaande button.

Alles over CRM: van tool tot strategie

Bij Inbound Marketing en Sales staat de klant centraal. Met een effectief CRM kun je deze strategieën optimaal inzetten voor je bedrijf! CRM is meer dan slechts een tool, een CRM systeem is een onmisbare schakel in je bedrijfsstrategie. Ben jij benieuwd hoe een CRM systeem jouw organisatie kan helpen? Download dan deze whitepaper.

Voordelen van het HubSpot CRM voor je marketing

Ben jij benieuwd hoe je het HubSpot CRM kan inzetten voor een succesvolle marketing? In de Whitepaper 'Voordelen van het HubSpot CRM voor je Marketing' lees je alles over:

  • CRM voor Experience Driven Marketing
  • Drie wegen naar CRM-succes
  • CRM systeem kiezen
  • CRM triggers die persoonlijke communicatie mogelijk maken

Hoe Contiweb HubSpot CMS inzet voor hun vernieuwde website

Ontdek in deze case study hoe Contiweb:

  • De overstap maakte van Wordpress naar HubSpot CMS.
  • Hoe de samenwerking tussen Contiweb en Vet Digital verliep. 
  • Welke voordelen het CMS van HubSpot Contiweb biedt. 
  • Hoe de website van Contiweb eruit ziet [bekijk het eindresultaat!]

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive