Samen met onze klanten schrijven we succesverhalen!

Meer succes halen komt door een nauwe samenwerking en betrokkenheid. Vanuit ieders specialisme worden krachten gebundeld en daardoor meer online resultaten geboekt. Vet Digital is #trots op haar klanten en de behaalde successen. Lees hieronder enkele van onze cases.

Elpress | Van websitescan naar succesvolle Inbound Marketing machine

Sinds 2015 werken we samen met Elpress: dé producent voor hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie.

Onze samenwerking begon met de vraag naar een analyse voor de website. Inmiddels draaien er verschillende succesvolle inbound campagnes via HubSpot en hebben we in 2019 ook de website (in 6 talen) gemigreerd naar het HubSpot CMS. Wil je weten hoe de website en Inbound Marketing campagnes samen bijdragen aan een succesvolle Inbound Marketing machine? Lees dan de case van Elpress!

Elpress

Mansystems | Technisch klaargestoomd voor Inbound Marketing

Mansystems is specialist in het ontwikkelen van low-code apps. Vet Digital hielp Mansystems bij de technische onboarding van hun HubSpot portal en met content creatie.

Leads genereren in de vorm van organisaties die met low-code applicaties willen ontwikkelen. Dat was het marketingdoel van Mansystems. De inbound-werkwijze van HubSpot sprak het bedrijf erg aan, vandaar dat een kennispartner werd gezocht die Mansystems zowel technisch als inhoudelijk op pole position kon zetten om vol gas met Inbound Marketing leads te gaan genereren.

Mansystems

Moso | Nieuwe website geoptimaliseerd voor Inbound Marketing

MOSO® is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bamboe producten in meer dan 50 landen. In 2019 klopte MOSO® bij Vet Digital aan voor een nieuwe eenvoudig te beheren website.  Een mooi traject waarbij de structuur, design en enkele functionaliteiten volledig vernieuwd zijn. Begin 2020 is de nieuwe website van MOSO in 9 talen gelanceerd. 

moso-logo

Lease Deal | Deal Automation met behulp van HubSpot

Lease-deal.com is een onafhankelijk lease-platform voor leveranciers en MKB-ondernemers. Lease-deal.com riep de ondersteuning in van Vet Digital om het complete aanvraagproces te automatiseren met behulp van het HubSpot-platform.

Voor de specifieke vragen van Lease-deal lagen geen standaard oplossingen op de plank. Daardoor worden de marketeers en techneuten van Vet steeds weer door Lease-deal uitgedaagd om mogelijkheden van HubSpot te onderzoeken. Lees in de case hoe we dit hebben gedaan!

Leasedeal

ICTRecht | Nieuwe website gericht op Inbound Marketing

ICTRecht is hét fullservice adviesbureau, gespecialiseerd in internet, ICT en privacy wet- en regelgeving. ICTRecht wilde een nieuwe, volledig gerestylde website, die overzichtelijk is, aansluit op de diverse doelgroepen én betere conversiemogelijkheden biedt. Vet Digital heeft begin 2020 de vernieuwde website opgeleverd in HubSpot CMS zodat de site optimaal ingericht is voor de Inbound Marketing-werkwijze. Benieuwd hoe deze website eruit ziet? Lees dan de case!

ICTRecht

Filmolux | Van koud bellen naar HubSpot Enterprise

Een nieuwe directeur maakte korte metten met de ouderwetse gang van zaken binnen Filmolux. Hij begon met HubSpot en haalde tegelijkertijd Vet Digital binnen als partner.

Het websiteverkeer komt nu voor meer dan 50% uit blogs en de response op de mails is erg goed. Directeur Erik Geutjes laat alle landelijke afdelingen van Filmolux migreren naar een HubSpot Enterprise account. Het idee? Een betere onderlinge samenwerking tussen alle landen via een platform: HubSpot.
Efficiënt & gemakkelijk. Meer weten over deze samenwerking? Lees de case!

Filmolux

Fourpoints | 12 jaar Vet Digital support; wat levert dat op?

In 2010 begon de samenwerking met Fourpoints. Fourpoints ging haar klantenkring uitbreiden en ging all-in met Hubspot en dus werd Vet Digital aanboord gehaald. Binnen enkele weken ontstond er een kunstwerk aan datastromen binnen en buiten de tool.

Flash forward naar 2022. Dankzij de combinatie HubSpot en Vet Digital levert de website van FourPoints momenteel tientallen leads per maand op- een behoorlijk aantal. “We gingen van ‘Wij doen alles voor iedereen’ naar ‘Wij zijn goed in BI en werken voor het MKB+’. Dat werkt als een trein”, vertelt Remco. “Ook kwamen we er dankzij lead kwalificatie achter dat kleine gemeentes de FourPointsexpertise goed kunnen gebruiken.”

Fourpoints

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive

Inhoud