VET in ons DNA

Maak kennis met Vet Digital en ons dreamteam. Dagelijks werken wij aan jouw online succes met scorende website, Inbound Marketing en inzet van HubSpot!

Om online succes te bereiken biedt Vet Digital een dienstverlening en professionals die een actieve bijdragen leveren aan meer rendement uit jouw online marketing.

Vet Digital

Over ons

Wij zien vaak dat B2B bedrijven online kansen laten liggen doordat ze de mogelijkheden niet maximaal benutten. Onze focus ligt voornamelijk bij bedrijven die producten maken of diensten leveren in de branches ICT & Software, maakindustrie en zakelijke dienstverlening. Bevindt jouw bedrijf zich een andere branche? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Vet Digital

FD Gazelle Award

De FD Gazelle Award is dé award die jaarlijks wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vet Digital heeft al voor het vierde jaar, 2020, 2021, 2022 en 2023 op rij deze award in ontvangst mogen nemen! Doordat wij ieder jaar mooie mijlpalen bereiken, hebben we deze award ontvangen en daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Samen met ons team staan we elke dag weer klaar voor onze klanten om alles uit HubSpot en de samenwerking te halen. Wij zijn dan ook super trots op ons mooie en snelgroeiende team! Door onze VET gezellige DoMiBo's, pizza-cola sessies, teamlunches en uitjes zoeken we de verbinding met elkaar op en vormen we een hecht team! Naast alle gezelligheid, hebben wij ontzettend veel kennis en expertise in huis, doordat we collega's hebben met allen hun eigen specialisatie.

Fd-gazelle-2023 (1)

Ons DNA maakt ons wie we zijn

Wij werken bij Vet Digital vanuit een aantal kernwaarden, waarmee wij ons eigen merk vorm geven. Deze waardes vormen de basis voor onze cultuur en dit willen wij uitstralen naar iedereen met wie wij werken, van medewerker, klant tot leverancier!

dna 

Ik ben trots op Vet Digital omdat ...

"Wij een team hebben van online professionals die ieder uitblinken in hun eigen vakgebied. Onze Webdevelopers, Designers en Inbound Marketeers werken met zijn allen hard aan een succesvol resultaat. Benieuwd naar onze professionals? Bekijk dan ons hele team!"

- Ron Schaminée, Financieel Directeur

Ron

Altijd op zoek naar talent!

Heb jij altijd al bij Vet Digital willen werken? Dit is je kans! Wij groeien en zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons team. Bekijk onze vacatures of stuur meteen een open sollicitatie in en laat ons weten waarom wij niet om jou heen kunnen!

Vet Digital

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Jeroen Raedts
Office Manager