HubSpot Onboarding: dit kun je verwachten

Met een HubSpot onboarding leggen we de basis voor het gebruik van de CRM-, Marketing-, Sales en Customer Service-functionaliteit van HubSpot voor jouw organisatie. De onboarding omvat alles van de inventarisatie van jouw processen, de inrichting van het CRM platform, data-import tot aan de gebruikerstraining.

Bureau Vet - HubSpot Onboarding - checklist

HubSpot onboarding: meer dan kiezen voor het platform

Vrijwel elk bedrijf kan verbeterstappen zetten op marketing- en salesgebied. De vragen die je jezelf moet stellen zijn: wat wil ik bereiken, op welke manier wil ik dat doen en welke tooling hoort daarbij? Kies je voor een HubSpot onboarding dan ben je verzekerd van een effectief platform voor CRM, Marketing, Sales én Customer Service. De kracht van HubSpot is dat al deze processen gemanaged kunnen worden in dit platform, echter is HubSpot ook op de losse onderdelen ijzersterk.

HubSpot onboarding met Diamond Partner Vet Digital

Heb je hulp nodig bij de HubSpot onboarding, dan ben je bij Vet Digital, Diamond Partner van HubSpot, aan het juiste adres. Dat wij Diamond Partner zijn, betekent onder andere dat we uitgebreide ervaring hebben met de onboarding van bedrijven op het platform. We laten jou graag profiteren van die ervaring.

Vet Digital

Vet Digital regelt je onboarding voor deze zes HubSpot Hubs:

Alles wat je nodig hebt om leads aan te trekken en om te zetten in klanten.

De sales CRM-software die je nodig hebt om jouw gegevens te organiseren en snel meer deals te sluiten.

Alles wat je nodig hebt om je klanten op de eerste plaats te zetten.

Alles wat je nodig hebt om een datagedreven website te bouwen en op te schalen en jouw bedrijf te laten groeien.

Alles wat je nodig hebt om je apps te verbinden, klantgegevens te synchroniseren en op te schonen, en bedrijfsprocessen te automatiseren.

Krijg toegang tot elk Starter-, Professional- of Enterprise-product, gebundeld tegen een gereduceerd tarief.

Het inrichten van HubSpot, wat houdt dat in?

De onboarding van HubSpot bestaat uit drie stappen: inventarisatie, implementatie en training. Eerst richten wij jouw HubSpot account zo in dat het direct als CRM-, Marketing-,  Sales- en Customer Service-instrument is te gebruiken. Daarna volgt een aantal stappen: de algemene configuratie, het koppelen van je domeinen voor blog, e-mail, landingspagina’s, het installeren van de HubSpot tracking code en het koppelen je social media kanalen. Het ontwikkelen van de HubSpot templates in jouw huisstijl is hierop een logisch vervolg. Is dat alles? Nee, er volgt nog een aantal stappen, van het inrichten van call to actions tot het koppelen van website formulieren aan HubSpot en het aanmaken van dashboards. Het is aan jou hoe ver je het inrichten van het platform wilt oprekken, de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Tot slot organiseren we een interactieve HubSpot gebruikerstraining.

Grijp jouw groeikansen

Wil jij je Marketing, Sales en Customer Service een boost geven met HubSpot? Vet Digital brengt jouw mogelijkheden tot uiting en laat je de kansen grijpen die er voor jou liggen.

Grijp jouw groeikansen

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive