HubSpot CRM migratie: van voorbereiding tot livegang

Een CRM migratie is een serieuze zaak, maar je moet het niet moeilijker maken dan het is. Kies je voor een HubSpot CRM migratie, dan omarm je ook heel veel mogelijkheden voor het verbeteren van je marketing- en salesprestaties. HubSpot kent een soepel migratietraject. Daarmee stap jij soepel over op jouw nieuwe CRM zonder dat dit leidt tot verstoringen van jouw dagelijkse processen. Heb je daarbij hulp nodig van een expert, dan kun je vertrouwen op de kennis van Vet Digital, HubSpot Diamond partner.

CRM Migratie

HubSpot CRM migratie: dit kun je verwachten

Je kiest voor een HubSpot CRM migratie omdat je jouw marketing- en salesprocessen wil verbeteren. Om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden die HubSpot biedt, moet je weten waar je staat. De compleetheid en de kwaliteit van de data in je oude systeem is daarvoor bepalend. Dat heeft een bekende reden. Is die data niet compleet of accuraat, dan loop je de kans om verkeerde of niet volledige conclusies te trekken. Bij de overstap is het verstandig om te kiezen voor een migratietraject dat uit vier stappen bestaat.

CRM migratie

Stappenplan CRM migratie

Ben je zeker van de compleetheid en kwaliteit van jouw huidige CRM data? Nee, dan is een verbeterslag stap een. Is de data absoluut correct, dan is het tijd om te bepalen welke van deze data je wilt overzetten naar HubSpot. Vet Digital helpt je – indien je dat wenst – met deze selectie. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring en het adviseren van een groot aantal klanten.

Bij de migratie naar HubSpot CRM bestaat stap twee uit het matchen van jouw huidige data met de HubSpot processen. Bij deze stap bepaal je de aanpak en de timing van de migratie.

Kies je voor een migratie in een paar stappen – iets wat we sterk aanraden – dan zet je bij stap drie een deel van jouw data over. Ook test je of deze data compleet en op de juiste manier in HubSpot verschijnt.

De laatste en vierde stap van jouw HubSpot CRM migratie bestaat uit het volledig overzetten van alle data. Je hebt dankzij de test bij stap drie de zekerheid dat dit goed zal gaan.

Vet Digital helpt je migreren

Zodra de migratie is afgerond, kun je profiteren van de voordelen die HubSpot biedt. Dat doe je bovendien op een intuïtieve manier. Het CRM platform is ontwikkeld voor laagdrempelig gebruik en tegelijkertijd levert het fantastische resultaten op. Heb je vragen over jouw HubSpot CRM migratiewens of kun je hulp gebruiken bij de overstap? Laat het ons weten en we helpen je!

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive