Trainingen en support: haal het maximale uit HubSpot

Heb je besloten om te groeien door middel van HubSpot? Goede keuze! Wij begrijpen dat jij en je collega's zo snel mogelijk aan de slag willen met het systeem. HubSpot is een gebruiksvriendelijke tool, maar je moet wel even weten hoe het werkt. Daarom bieden wij voor iedere HubSpot gebruiker trainingen aan om jou wegwijs te maken en te helpen met die vliegende start!

Trainingsmiddag 1 (1)

Ons trainingsoverzicht

Onze HubSpot trainingen nemen zowel beginnende als ervaren HubSpot gebruikers hierin mee. Wat kun je allemaal met de software? Hoe richt je processen optimaal in? Hoe analyseer je de resultaten van je inspanningen? Daarnaast komt er nog veel meer aan bod waardoor jij en jouw team snel aan de slag kunnen.

Wij helpen bedrijven groeien

Als Growth Agency denken wij met bedrijven mee van strategie tot aan uitvoering. Samen gaan we jouw bedrijfsdoelstellingen behalen! 

Met ons team van specialisten gaan we op zoek naar een strategie die past bij jouw bedrijf en zorgen we dat potentiële klanten jou vinden in plaats van jij hen.

Vet Grows

Heb je een vraag over de trainingen van Vet Digital Academy?

Heb je een vraag over de trainingen van Vet Digital Academy? Lees hier een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact op met Erik Verpoort, hij helpt jou graag verder. 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Dat kan zeker. Wanneer jij jouw team wilt aanmelden voor een training (of trainingspakket) van Vet Digital Academy, plan een afspraak met Erik Verpoort. Samen met jou vindt hij een oplossing die past bij jullie organisatie.

De HubSpot trainingen bieden wij individueel of als pakket aan. De trainingen bedragen 595,- excl. BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief arrangementkosten voor de locatie, koffie, thee en lunch. Als je na 1 uur training onvoldoende toegevoegde waarde ervaart kun je stoppen met de cursus en krijg je het geld terug. Wanneer je twee trainingen hebt gevolgd bij Vet Digital Academy, krijg je een derde training van ons cadeau. 

De trainingen van Vet Digital Academy worden gegeven op verschillende training locaties in Nederland: Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle.

Wij garanderen dat wanneer jij een training hebt afgerond bij Vet Digital Academy, je een nieuw HubSpot certificaat erbij hebt gehaald.

Nee, de trainingen van Vet Digital Academy worden alleen gegeven op locatie. Dit omdat een training in persoon de beste manier is om kennis over te dragen. Wij stimuleren de interactie tussen de deelnemers en creëren een actieve leeromgeving. 

Ja, dat kan zeker. Wanneer jij jouw bedrijf of organisatie wilt aanmelden voor een training of een training op maat wilt ontvangen, kijken wij samen met jou naar de wensen en behoeften van jouw team. Neem contact op met Erik Verpoort, hij helpt jullie graag verder. 

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive