HubSpot Marketing Hub

Al jouw data en tools komen samen in één platform. Dit werkt niet alleen efficiënter, maar zorgt ook voor meer aandacht voor waar het echt om draait: een gepersonaliseerde ervaring  die leads aantrekt en converteert. 

SEO-optimalisatie, e-mailmarketing, marketing automation en content marketing komen allemaal samen in de Marketing Hub. Je hebt alles bij de hand voor lead generation en het uitvoeren van succesvolle campagnes.

HubSpot Marketing Hub
 • Blogs & SEO

  Laat zien dat jij specialist bent in jouw vakgebied door blogs te schrijven en delen met jouw doelgroep. De ingebouwde SEO tool helpt je vervolgens om jouw vindbaarheid te vergroten.  

 • Beheren van advertenties

  Bekijk hoe jouw advertenties scoren en stuur bij waar nodig. 

 • Landingspagina & Form builder

  Bouw een HubSpot landingspagina met behulp van de templates of laat je creativiteit de vrije loop en ga zelf aan de slag. Door de drag-and-drop editor voeg je gemakkelijk een formulier toe. De ingevulde formulieren slaat het systeem automatisch op in het CRM. 

 • Marketing Automation

  Stel workflows in, automatiseer al jouw processen en verstuur gepersonaliseerde campagnes naar leads. 

 • E-mail Marketing

  Maak gepersonaliseerde  e-mailcampagnes die visueel aantrekkelijk zijn en mobile responsive. Je hebt geen developer meer nodig, door de templates die beschikbaar zijn.

 • Lead tracking & Management

  Registreer elke interactie met jouw contact en verzamel alle data in de database. Hoe meer informatie, hoe hoger de kans dat Sales een deal sluit. 

 • Marketing Analytics

  Meet de resultaten vanuit je campagnes en houd bij wat werkt en wat niet. Krijg inzicht of jouw data klopt bij de strategie van jouw bedrijf.

Wil je een demo ontvangen? Dat kan!Vraag een demo aan

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vet Digital is HubSpot Diamond Partner. Wij kunnen je helpen met:

HubSpot het alles-in-één platform

HubSpot is het alles-in-één platform. De verschillende Hubs vormen samen een krachtig middel om klanten te werven én te binden. Voor de beste resultaten vul je de Marketing Hub aan met de Sales-, Service-, CMS- en Operations Hub. 

Wij helpen bedrijven groeien

Als Growth Agency denken wij met bedrijven mee van strategie tot aan uitvoering. Samen gaan we jouw bedrijfsdoelstellingen behalen! 

Met ons team van specialisten gaan we op zoek naar een strategie die past bij jouw bedrijf en zorgen we dat potentiële klanten jou vinden in plaats van jij hen.

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive