HubSpot Service Hub

De verwachtingen die aan  je klantenservice worden gesteld zijn hoger dan ooit. Dag en nacht bereikbaar, een hoge reactiesnelheid, persoonlijke service én dan ook nog bereikbaar via elk mogelijk communicatiekanaal.

De HubSpot Service Hub helpt je om eenvoudig je klantenservice in goede banen te leiden. De Service Hub zorgt ervoor dat jouw team efficiënter samenwerkt, klantvragen professioneel kan afhandelen waardoor de productiviteit en de klantervaring worden verbeterd.

HubSpot Service Hub

Efficiënter samenwerken voor betere klantrelaties

De belangrijkste reden om je klantenservice te verbeteren? Dat is het verbeteren van je klantrelaties. HubSpot Service Hub brengt jouw customer service data en -kanalen samen in één CRM-platform. Hierdoor kan jouw klantenservice klanten efficiënt ondersteunen, relaties onderhouden en klanttevredenheid laten groeien. 

Samenwerken
 • Live chat

  Met een live chat op je website hebben klanten de mogelijkheid om laagdrempelig contact met je op te nemen en help je ze direct wanneer zij je nodig hebben.

 • Knowlegde Base

  Verzamel in de kennisbank alle vragen die herhaaldelijk gesteld worden door jouw klanten en verlaag zo het aantal supportverzoeken.

 • Ticketsysteem

  In het ticketsysteem komen alle problemen en vragen van klanten binnen en kunnen direct vanuit één inbox worden beantwoord. Daarnaast zorgt het systeem voor een ideale samenwerking op de klantenserviceafdeling.

 • Automatiseer je klantenservice

  Automatiseer onnodig handmatige processen binnen jouw organisatie en zorg dat verschillende afdelingen met elkaar in contact staan.

 • Vraag om feedback

  Maak gebruik van enquêtes om feedback van jouw klanten te verzamelen en zo de klantervaring te verbeteren.

 • Maak playbooks

  Verzamel alle bronnen en gidsen die jouw customer care team kunnen helpen bij klantvragen. Dit helpt jouw team om hetzelfde hoge serviceniveau te bieden én versnelt het proces, zodat klantvragen sneller worden beantwoord.

Wil je nog een demo ontvangen? Dat kan!Vraag een demo aan

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vet Digital is HubSpot Diamond Partner. Wij kunnen je helpen met:

HubSpot het alles-in-één platform

HubSpot is het alles-in-één platform. De verschillende Hubs vormen samen een krachtig middel om klanten te werven én te binden. Voor de beste klantenservice vul je de Service Hub dan ook aan met de Marketing-, Sales-, CMS- en Operations Hub.

Alles over CRM

Wij helpen bedrijven groeien

Als Growth Agency denken wij met bedrijven mee van strategie tot aan uitvoering. Samen gaan we jouw bedrijfsdoelstellingen behalen! 

Met ons team van specialisten gaan we op zoek naar een strategie die past bij jouw bedrijf en zorgen we dat potentiële klanten jou vinden in plaats van jij hen.

Raket-ruimte

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive