HubSpot Sales Hub

Hoe zet je prospects en klanten centraal in gestroomlijnd salesproces? Verwijder frictie in je processen, zorg voor overzicht over je deals en geeft je sales team de tools om zo productief mogelijk te zijn. Dit regel je met HubSpot Sales Hub. 

Met de HubSpot Sales Hub breng je alle tools voor en data over je salesproces onder in één gebruiksvriendelijk platform. Op dit platform heeft jouw complete salesteam betere inzichten, kan werk worden geautomatiseerd en worden deals uiteindelijk sneller gesloten.

Sales Hub
 • E-mail templates & tracking

  Gebruik e-mail templates die gemakkelijk te personaliseren zijn met behulp van het CRM en je weet precies wanneer een e-mail is geopend door de e-mail tracking. Volg je lead direct op en sluit de deal! 

 • Meeting links

  Afspraak inplannen met een lead of klant? Stuur direct jouw persoonlijke meeting link zodat de ontvanger een tijdstip kan kiezen dat voor iedereen werkt!

 • Track je telefoongesprekken

  Voer telefoongesprekken via je internetbrowser en registreer je notities direct in HubSpot.

 • Deal pipeline

  Zorg dat je gedurende het gehele salesproces top-of-mind blijft bij jouw prospect met automatische e-mails en vervolgtaken.

 • Sales automation

  HubSpot stelt je in staat om meer leads te converteren aan de hand van bijvoorbeeld sequences. Zo kun je voor elke prospect een reeks geautomatiseerde sales-e-mails en opvolgingstaken klaarzetten, zodat je nooit het contact met deze prospect verliest.

 • Analyseer en rapporteer

  Krijg inzichten in je processen, close rates en je sales forecast.

 • Breng offertes uit

  Maak snel en gemakkelijk gepersonaliseerde offertes met HubSpot Sales Hub.

Wil je een demo ontvangen? Dat kan!Vraag een demo aan

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vet Digital is HubSpot Elite partner. Wij kunnen je helpen met:

HubSpot het alles-in-één-platform

HubSpot is het alles-in-één platform. De verschillende Hubs vormen samen een krachtig middel om klanten te werven én te binden. Voor de beste resultaten vul je HubSpot Sales Hub dan ook aan met Marketing-, Service-, CMS- en Operations Hub. 

HubSpot

Wij helpen bedrijven groeien

Als Growth Agency denkt Vet Digital met bedrijven mee, van strategie tot aan uitvoering. Samen behalen we jouw bedrijfsdoelstellingen! 

Met ons team van specialisten gaan we op zoek naar een strategie die past bij jouw bedrijf en zorgen we dat potentiële klanten jou vinden in plaats van jij hen.

Raket-ruimte

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Sef Heldens
Inbound Marketing & Sales Consultant