HubSpot CRM

In de filosofie van HubSpot draaien Marketing, Sales en Service rond één spil: het HubSpot CRM. En dat is logisch want in het HubSpot CRM wordt alle informatie van je contacten verzameld; je leads, nieuwsbriefabonnees, prospects en klanten. Dat HubSpot CRM echt de kern van HubSpot is, kun je duidelijk zien aan het HubSpot Flywheel. Hoe het HubSpot CRM precies werkt, lees je in deze blog.

HubSpot is een marketing & sales platform dat bedrijven helpt om de groeidoelstellingen te behalen

HubSpot is marktleider in marketing automation en levert een alles-in-één softwareplatform voor zowel marketing, sales als services. Centraal in de HubSpot-oplossing staat het HubSpot CRM. HubSpot CRM biedt alles om leads en klanten te organiseren, te volgen en te nurturen.

Het HubSpot-platform kent ontelbare mogelijkheden; HubSpot biedt software om je te ondersteunen met marketing, sales, customer service en CRM. Het is zelfs mogelijk om je website te bouwen in HubSpot met het HubSpot CMS.

Hubspot strategie

 

Marketing vanuit HubSpot CRM

Contacten komen in het HubSpot CRM terecht door het downloaden van een whitepaper, een nieuwsbriefaanmelding of het invullen van een contactformulier. Daarnaast is het mogelijk om contactpersonen te importeren. Wanneer contacten in het HubSpot CRM zitten, kun je verschillende marketingactiviteiten loslaten op deze personen. In het HubSpot CRM kun je bijvoorbeeld lijsten maken waarin personen met bepaalde kenmerken staan – denk aan: nieuwsbriefabonnees, bestaande klanten, personen die een bepaald content offer hebben gedownload – en vervolgens de personen in zo’n lijst vanuit het HubSpot CRM een nieuwsbrief of marketing e-mail op maat sturen. 

Vraag hier de training aan om alles te leren over het HubSpot CRM.

HubSpot flywheel

7 stappen voor CRM implementatie

HubSpot CRM

Het HubSpot CRM fungeert daarmee als centrale contactendatabase van je marketingmachine. In het CRM kun je namelijk bij elk contact zien welke acties hij heeft ondernomen op je website. Daarnaast kun je bepaalde notities, bestanden en -mails loggen in het HubSpot CRM bij de betreffende contactpersoon.

Alles wat je moet weten over HubSpot

In de HubSpot-demo kun je ervaren hoe het HubSpot CRM in de praktijk werkt. Heb je HubSpot reeds in gebruik? Vraag dan vrijblijvend de HubSpot-scan aan om te kijken of je nog meer uit HubSpot kunt halen.

Informeer naar de mogelijkheden

Erik Verpoort
Commercieel Directeur / Eigenaar