5 onmisbare B2B marketing tools voor in je marketing stack

Je vraagt je misschien af: wat is een marketing stack? Een marketing stack is de verzameling van alle marketing tools die je bedrijf gebruikt. Van je social media tot marketing automation tools en van je e-mail marketing programma tot analyse tools als Google Analytics. In deze blog delen we 5 marketing tools die je kunt integreren met HubSpot en niet in je marketing stack mogen ontbreken.

 

B2B marketing tools integreren met HubSpot

Om het maximale uit je marketing te halen is het belangrijk dat je tools met elkaar kunnen communiceren. Hiervoor is het handig om één systeem te gebruiken als middelpunt van je marketing stack. Meer weten over wat een marketing stack is en hoe je er één bouwt? Lees ons blog ‘Wat is een marketing stack (en hoe maak je er één)?

HubSpot bevat een CRM systeem met verschillende marketing-, sales- en service tools in één. Bovendien kun je HubSpot integreren met verschillende tools. Naast een grote hoeveelheid standaard integraties biedt HubSpot de mogelijkheid om via de HubSpot API integraties te bouwen met vrijwel iedere tool. Op deze pagina vind je alle tools waarmee HubSpot integraties heeft. 

5 onmisbare HubSpot integraties met B2B Marketing Tools

YouTube
Een open deur? Misschien wél. Toch zijn er nog steeds veel B2B bedrijven die niet aan videomarketing doen. Zonde, aangezien YouTube de grootste online zoekmachine is na Google. Start met vloggen, maak animatievideo’s of vertel in je video’s hoe je producten of diensten werken. Integreer YouTube en HubSpot om inzicht te krijgen in de resultaten. 

Slack
Zijn je collega’s verspreid over verschillende vestigingen of werken je medewerkers veel vanuit thuis? Slack is een chatsysteem voor bedrijven waarmee je gemakkelijk bestanden en taken kunt delen met collega’s. Met de HubSpot integratie kun je onder meer automatisch taken aanmaken vanuit Slack in HubSpot. Ook is het mogelijk om notificaties van ingevulde formulieren te krijgen via Slack.

Shopify
Wil je producten verkopen in een webshop? Dan is Shopify jouw ideale tool. Shopify integreer je bovendien gemakkelijk met HubSpot, hierdoor wordt het onder meer mogelijk om automatische mailings te versturen naar mensen die hun aankoop niet hebben afgemaakt of om herhaalaankopen te stimuleren. 

Canva
Misschien heb je het geluk dat je bedrijf over een eigen DTP’er of grafisch vormgever beschikt. Heb je dit geluk niet, dan is Canva jouw reddende engel. Hiermee maak je snel en eenvoudig prachtige posters, social media afbeeldingen en andere mooie marketinguitingen. Met de Canva integratie van HubSpot kun je onder meer rechtstreeks in HubSpot ontwerpen maken voor je website, social media en e-mails. Super handig!

Webinar Geek
Organiseer je binnenkort een webinar? Dan zijn de integraties met Webinar Geek en Zoom onmisbaar voor jouw bedrijf. Met behulp van een HubSpot integratie vind je alle registraties, de kijktijd, antwoorden op polls, evaluatieformulieren en alle andere activiteiten van deelnemers aan je online webinar direct terug in HubSpot.

Wil je meer weten over HubSpot? Download de HubSpot e-bible!