De 6 voordelen van een B2B website bij Vet Digital

Wil jij ook online succes? Dat begint bij een goede B2B website als solide basis voor je marketing. Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en marketing maken wij van jouw website een online succes. En… dat vieren we samen! Lees hieronder de 6 voordelen van een B2B website bij Vet Digital. 

1. Meer rendement uit jouw website

Vanuit een nulmeting analyseren we het huidige rendement van jouw website. Hierna proberen we via discovery workshops alles boven tafel te krijgen omtrent jouw organisatie, de doelen, ambities en jouw ideale klant.

Dit is het startpunt om meer rendement uit jouw website te halen. 

2. Een unieke samenwerking met onze experts 

Wij beschikken over de unieke combinatie van experts op het gebied van techniek, ontwerp, online- en Inbound Marketing. Samen met jou gaan we op zoek naar de ultieme mix die nodig is om samen online succes te vieren.
Hierbij is de website nooit het doel op zich, een volledig geoptimaliseerde website is echter wel essentieel voor je marketingstrategie. 

3. Een VET ontwerp en maatwerk functionaliteiten 

Een goede website valt of staat met de ervaring van de gebruikers. Je wilt namelijk dat de gebruiker bepaalde acties uitvoert en doelen bereikt op jouw website. De kunst hierbij zit hem in het versmelten van functionaliteiten en emoties van de bezoeker. Samen met onze UX design expert en onze art director ga je op zoek naar het VETSTE ontwerp voor de ultieme klantervaring.

4. Een geïntegreerde CMS met eenvoudig beheer van je website

Doordat wij werken met Wordpress of het HubSpot CMS kan jij gemakkelijk zelf foto’s, video’s, teksten en bijvoorbeeld formulieren wijzigen. Bij Vet Digital zorgen we er aan de hand van CMS workshops voor dat jij het CMS volledig onder de knie hebt.

5. Een goede support afdeling

Bij Vet Digital beschikken we over een goede support afdeling die altijd voor je klaar staat om jou te helpen.
Dit kan door telefonisch contact op te nemen of te mailen naar website@bureauvet.nl of gebruik te maken van de chatfunctie op onze website. Handig toch?

6. Ervaring met B2B websites

Sinds 2011 bouwt Vet Digital al succesvolle B2B websites. Dit doen we vanuit onze passie om bedrijven te helpen met groeien en online succes te behalen. Succes in de zin van meer bezoekers, conversies en omzet. Benieuwd naar onze succesverhalen? Lees ze hier

Ook benieuwd wat Vet Digital voor jou kan betekenen?

Meld je dan nu aan voor een gratis website advies workshop. In deze workshop gaan we samen met onze experts op zoek naar de ultieme mix om meer bezoekers, conversies en omzet uit jouw website te halen.