De 6 beste HubSpot updates van november 2023

De 6 beste HubSpot updates van november 2023

Hubspot is een platform dat zich continu verbetert. Dagelijks worden er nieuwe, waardevolle functies toegevoegd. Of je nu deel uitmaakt van het Sales-, Marketing- of Service-team, HubSpot stelt alles in het werk om jou en je team in staat te stellen het maximale uit ons platform te halen.

Om je te helpen om volledig te profiteren van de kracht van HubSpot en om je werk makkelijker te maken, is het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hier presenteren we met trots de zes meest opvallende HubSpot-updates van november 2023.

Overzicht nieuwe HubSpot updates november 2023

 1. [Openbare Beta] Preview van importen controleert nu de eerste 1000 rijen van importbestanden
 2. [Privé Beta] Legacy CTA migratie  functie
 3. [Openbare Beta] Voorwaardelijke opties voor eigenschappen instellen
 4. [Live] AI Assistent: Blogbericht Generator
 5. [Privé Beta] Leesbaarheidsmetingen van blog
 6. [Openbare Beta] Ongedaan maken of opnieuw uitvoeren van wijzigingen in workflows

HubSpot update 1. [Openbare Beta] Preview van importen controleert nu de eerste 1000 rijen van importbestanden

HubSpot zal nu de eerste 1000 rijen van importbestanden scannen op mogelijke fouten. Eerder werden alleen de eerste honderd rijen gescand.

Zodra slechte gegevens het CRM binnenkomen, sta je al voor een lastige taak om de gegevens schoon te maken, duplicaten te beheren, fouten op te lossen en ervoor te zorgen dat het CRM nog steeds bruikbaar is voor jouw team. Door 100 rijen gegevens te bekijken binnen imports, konden we al fouten controleren in ongeveer de helft van alle imports in HubSpot. Nu we zijn uitgebreid naar 1000 rijen in import previews, komen we steeds dichter bij het controleren op fouten in elke rij van elke import in het CRM. Dit zal ervoor zorgen dat je fouten in jouw gegevens kunt oplossen voordat deze naar het CRM worden geschreven. Het betekent ook dat functies zoals onze nieuwe tool voor het herschikken van ongeldige enumeraties nog krachtiger zijn, omdat we misspellings van enumeratie-opties controleren over meer rijen van jouw bestand.

Import Preview Validation Now Checks the First 1000 Rows of Imports

Wil je meer lezen? Ga je gang!

Voor wie is de update beschikbaar?

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor alle Hubs en niveaus.

HubSpot update 2. [Privé Beta] Legacy CTA migratie functie 

Dankzij de nieuwe functie voor Migratie van Legacy CTA's kunt u nu eenvoudig uw Legacy CTA's migreren naar nieuwe CTA's met slechts een paar klikken.

Aangezien we dit jaar de nieuwe CTA-tool hebben gelanceerd en van plan zijn om de Legacy CTA's tegen het einde van 2024 te beëindigen, heb je een eenvoudige manier nodig om over te stappen van Legacy CTA's naar de nieuwe CTA-tool. Met de nieuwe functie voor Migratie van Legacy CTA's kan je nu eenvoudig een kloon maken van jouw Legacy CTA als een nieuwe CTA en deze automatisch vervangen in alle gevallen waarin deze wordt gebruikt, inclusief pagina's, e-mails, workflows en lijsten.

Legacy CTA Migration feature

Wil je meer lezen? Ga je gang!

Voor wie is de update beschikbaar?

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor de gebruikers van Professional Plus.

HubSpot update 3. [Openbare Beta] Voorwaardelijke opties voor eigenschappen instellen

Beheerders kunnen nu voorwaardelijke eigenschapsopties definiëren die in het hele CRM worden weerspiegeld. Bijvoorbeeld: Als Afdeling = Engineering, toon dan alleen Engineering Manager, Engineer en Director of Engineering voor Functie.

In de eerdere bètafase van deze functie werd deze alleen afgedwongen op de pagina 'record aanmaken'. Nu wordt de toepassing van Voorwaardelijke Eigenschapsopties afgedwongen op het formulier 'record aanmaken', de recordpagina en de indexpagina.

Deze functie verbetert de gegevenskwaliteit en de ervaring om gegevens in te voeren, omdat het beheerders in staat stelt te configureren welke opties beschikbaar zijn om te selecteren in een enumeratie-eigenschap op basis van de waarde van een andere enumeratie-eigenschap.

Conditional Property Options

Wil je meer lezen? Ga je gang!

Voor wie is de update beschikbaar?

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor de gebruikers van Professional Plus.

HubSpot update 4. [Live] AI Assistent: Blogbericht Generator

Een nieuwe AI-blogberichtengenerator-tool, ontworpen om het syndroom van een leeg vel papier te doorbreken, de SEO-angsten te verdrijven en je op weg te helpen met bloggen. Met deze tool kun je volledige hoogwaardige, SEO-geoptimaliseerde blogberichten plannen en opstellen die aansluiten bij je doelgroep.

Aangedreven door ChatGPT (en zoekwoordgegevens van Semrush voor Pro+ klanten), maakt deze tool het eenvoudig om volledige blogberichten te genereren.

Met de toenemende hoeveelheid online inhoud die elke dag wordt gemaakt, kan het moeilijk zijn om op te vallen en de aandacht van je doelgroep te trekken. Bovendien kan het maken van langere inhoud een ontmoedigende taak zijn, omdat het zowel tijdrovend is om te schrijven als om ideeën en gesprekspunten voor je bericht te bedenken.

AI Assistant: Blog Post Generator

Wil je meer lezen? Ga je gang!

Voor wie is de update beschikbaar?

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor alle Hubs en niveaus.

HubSpot update 5. [Privé Beta] Leesbaarheidsmetingen van blog

Binnen de "Optimaliseren" zijbalk van de blogeditor is er een nieuwe sectie boven "inhouds-aanbevelingen" die leesbaarheidsmetingen laat zien. De volgende metingen zijn nu beschikbaar:

 • Woordentelling
 • Leesbaarheidsscore (Flesch-Kincaid)
 • Leesniveau (Flesch-Kincaid)
 • Leestijd
 • Aantal tekens

Een van de belangrijkste verzoeken die we van klanten hebben gehoord, is dat ze graag een overzicht van metingen willen zien in de editors voor webpagina's die de inhoud beschrijven.

Content readability metrics in blog

Wil je meer lezen? Ga je gang!

Voor wie is de update beschikbaar?

Deze nieuwe functie is beschikbaar in private beta (en alleen in het Engels).

HubSpot update 6. [Openbare Beta] Ongedaan maken of opnieuw uitvoeren van wijzigingen in workflows

Een knop voor ongedaan maken/opnieuw uitvoeren op het werkstroomcanvas zal de meeste actie-wijzigingen op het werkstroomcanvas ongedaan maken en opnieuw uitvoeren gedurende de afgelopen 30 dagen. Ongedaan maken/opnieuw uitvoeren werkt niet voor werkstromen met uitbreidingsacties of aangepaste code-acties, en werkt niet voor het verplaatsen of klonen van acties.

We maken allemaal fouten, maar met software zouden die fouten niet permanent moeten zijn. Als je per ongeluk een workflow actie toevoegde of verwijderde, was er tot nu toe geen manier om die wijziging ongedaan te maken (of opnieuw uit te voeren). Met deze nieuwe update kunnen klanten wijzigingen binnen het workflow canvas ongedaan maken en opnieuw uitvoeren, en direct weer aan het werk gaan alsof er niets is gebeurd.

Undo or Redo Changes on the Workflows Canvas

Wil je meer lezen? Ga je gang!

Voor wie is de update beschikbaar?

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor de gebruikers van Professional Plus.

Meer weten over alle vette HubSpot functionaliteiten en updates?

Wil je meer weten over de laatste HubSpot functionaliteiten en updates? Plan een call met mijn collega Sef en ontdek wat HubSpot jou te bieden heeft.