Demovideo: het HubSpot CRM

In de filosofie van HubSpot draaien Marketing, Sales en Service rond één spil: het Hubspot CRM. Niet gek, want in het HubSpot CRM wordt alle informatie van jouw contacten verzameld en opgeslagen. Maar hoe werkt het HubSpot CRM precies? Hoe ziet het CRM eruit en wat kun je ermee? We leggen het je graag uit aan de hand van een video.


De 3 kolommen in het HubSpot CRM

Wanneer je in het HubSpot CRM een klantkaart opent, krijg je direct drie kolommen te zien: properties, activities en objects. Doordat de drie kolommen in één overzicht te zien zijn weet je direct wie je voor je hebt, welke activiteiten er hebben plaatsgevonden en alle elementen die gelinkt zijn aan het contact. We leggen per kolom uit wat je er kunt terugvinden.

 • Kolom 1: Properties

  Onder de eerste kolom staan de properties, oftewel alle informatie van het contact. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam, het bedrijf, het e-mailadres, de lifecycle stage en het telefoonnummer van je contact. Echter is het grote voordeel van HubSpot dat je de properties precies kunt inrichten naar de wensen van jouw organisatie. Je kunt namelijk gemakkelijk properties uit het overzicht halen of juist properties toevoegen.

  Daarnaast vind je in de linkerkolom verschillende actieknoppen. Met deze actieknoppen kun je notities aanmaken, taken inschieten bij jezelf of bij collega’s, meetings inplannen, e-mails versturen en bellen.

 • Kolom 2: Activities 

  In de tweede kolom vind je, zoals de naam al zegt, alle activiteiten. Hier vallen alle acties die het contact heeft uitgevoerd onder, maar ook de acties vanuit jouw organisatie met het contact (bijvoorbeeld door sales of marketing).

  Je ziet hier bijvoorbeeld welke website pagina's het contact heeft bezocht of welke formulieren er zijn ingevuld. Daarnaast zie je onder andere ook welke e-mails er verstuurd zijn vanuit jouw marketing- of sales afdeling. Deze mails kunnen namelijk ook direct worden verstuurd vanuit HubSpot.

 • Kolom 3: Objects 

  De derde, meest rechtse kolom, laat alle elementen zien die gelinkt zijn aan het contact. Er staat onder andere welke organisaties verbonden zijn met het contact, de deals die zijn gemaakt of welke tickets (klantenservice vragen) er zijn ontvangen vanuit het contact.

Starten met het HubSpot CRM?

Wil jouw organisatie ook een start maken met het HubSpot CRM? Wij laten je graag zien wat het HubSpot CRM voor jou kan betekenen. Plan een call in en dan helpen wij je verder!