HubSpot accreditation: waarom een bureau kiezen met accreditaties?

HubSpot accreditation: waarom een bureau kiezen met accreditaties?

Het vinden van de juiste HubSpot partner is een complex proces. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat je partner beschikt over de door hen beloofde expertise. Maar hoe kun je hier ooit zeker van zijn? Het antwoord: HubSpot accreditaties.

 

 

 

 

 

Wat zijn HubSpot accreditaties? 

HubSpot accreditaties zijn een bewijsstuk dat een HubSpot partner expertise heeft binnen een bepaald gebied (denk aan onboarding, migraties en CRM-implementaties). 

Om het nog duidelijker te maken: je hebt vast en zeker ooit een certificaat gehaald. Een certificaat is hetzelfde als een accreditatie. Alleen behaalt een bedrijf geen certificaat, maar een accreditatie. 

Accreditaties zijn zowel nuttig voor HubSpot partners als organisaties die naar een bureau op zoek zijn. Accreditaties vergroten namelijk de kans op een perfecte match tussen een HubSpot partner en de partnerzoekende HubSpot gebruiker. 

HubSpot beloont hun partners met een accreditatie wanneer zij aantonen bekwaam te zijn binnen een bepaald gebied. 

Door Vet Digital behaalde accreditaties

Bij Vet zijn we trots op onze accreditaties voor ‘HubSpot Onboarding’ en ‘Custom Integration’. Dit toont aan dat wij bekwaam zijn in het onboarden van nieuwe klanten binnen het HubSpot ecosysteem en dat we expertise hebben in het maken van complexe integraties. 

HubSpot accreditation Vet Digital

Op zoek naar een partner met bovenstaande kwaliteiten? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Neem contact op

Waarom een bureau kiezen met HubSpot accreditaties? 

Het vinden van een geschikte HubSpot partner is niet eenvoudig. Want hoe weet je of het bureau expertise heeft over de (voor jou) belangrijke zaken? 

Stel je voor: je hebt een partner gekozen die je onboarding naar HubSpot verzorgt. In dit proces kom je erachter dat je partner onsecuur met je klantdata omgaat. Uiteindelijk blijkt dat waardevolle klantdata verloren is gegaan. Dit wil je natuurlijk kosten wat het kost voorkomen. Gelukkig maken HubSpot accreditaties een einde aan dit soort horror-scenario’s.

Helaas zal iemand van sales je niet altijd het eerlijke verhaal vertellen. Gelukkig kun je met de accreditaties achterhalen of je potentiële HubSpot partner daadwerkelijk de expertise heeft die jij wenst. Zo voorkom je dat je in een verhaal trapt dat te mooi is om waar te zijn, met als uiteindelijke uitkomst: het kiezen van de perfecte HubSpot partner

Opsommend zijn dit de hoofdredenen voor het kiezen van een partner met accreditaties:

  • Je weet dat je partner bekwaam is in de voor jou belangrijke aspecten. 
  • Accreditaties verhogen de kans dat je de juiste match tussen partner en partnerzoekende tot stand komt.
  • Je voorkomt dat je met de verkeerde HubSpot partner in zee gaat. 

Bonus tip: match jouw wensen met de accreditaties van je mogelijke HubSpot partner. Ga je veel werken met lastige integraties? Dan zal een partner met de bijbehorende accreditaties een goede match zijn!

HubSpot accreditation - het team van Vet

Welke HubSpot accreditaties zijn er?

Er zijn momenteel zeven verschillende HubSpot accreditaties:

  • HubSpot Onboarding Accreditation: partners met deze accreditatie hebben bewezen succesvol nieuwe bedrijven te kunnen onboarden. Het gaat hierbij over onboarding tot HubSpot Pro en/of HubSpot Enterprise. 
  • HubSpot CRM Implementation Accreditation: logischerwijs hebben partners met deze accreditatie bewezen kennis als het gaat om CRM-implementaties. 
  • HubSpot Custom Integration Accreditation: deze partners hebben bewezen ervaring met complexe integraties die aansluiten bij de unieke wensen en behoeftes van hun klanten. 
  • HubSpot Platform Enablement Accreditation: partners met deze accreditatie zijn bekwaam in het realiseren van een hoge HubSpot-adoptie binnen de organisatie van hun klanten. 
  • HubSpot Data Migration Accreditation: dit is de nieuwste in het rijtje. De partners met deze variant hebben bewezen expertise in het migreren van data vanaf oude CRM systemen naar het CRM van HubSpot. Erg fijn wanneer je er zeker van wilt zijn dat je data veilig is bij een partij! 
  • HubSpot Solutions Architecture Design Accreditation: partners met deze onderschrijving hebben ervaring met het design, de configuratie en het customizen van complexe en innovatieve toepassingen binnen het HubSpot CRM. 
  • HubSpot Customer Training Accreditation: deze partners mogen accreditatie-geverifieerde trainingen geven. 

Op zoek naar een HubSpot partner met accreditaties?

Ervan overtuigd dat je toekomstige HubSpot partner accreditaties moet hebben? Dat is mooi! Want bij Vet Digital hebben we namelijk inmiddels twee van deze waardevolle toekenningen op onze naam staan. Meer weten over hoe het partnerschap er met ons uitziet? Ontdek het geheel vrijblijvend via onderstaande button.