HubSpot, een gratis CRM systeem

Gratis? Ja je leest het goed, het HubSpot CRM systeem is een systeem waar je gratis gebruik van kunt maken. Het grote voordeel van dit CRM systeem is dat het (wanneer je bedrijf er aan toe is) gemakkelijk is uit te breiden met marketing, sales en service tools waardoor je met één tool je hele marketing en sales kunt inrichten. In dit artikel leggen wij je uit welke mogelijkheden het gratis CRM systeem van HubSpot je allemaal biedt. 

De mogelijkheden van het HubSpot CRM systeem

Kies je voor het HubSpot CRM systeem dan kun je gebruik maken van verschillende mogelijkheden. Hieronder lichten wij er enkele voor je uit. 

 • Contact management
  Beheer je contacten en data eenvoudig in het HubSpot CRM.
 • Contact website activity
  Benieuwd welke formulieren een contact op je website heeft ingevuld of welke pagina’s hij heeft bezocht? HubSpot geeft je dit inzicht. 
 • Companies & Company insights
  Niet alleen contacten ook bedrijven zijn eenvoudig te beheren in het HubSpot CRM systeem. In het CRM koppel je daarnaast eenvoudig contacten aan een bedrijf. Daarnaast geeft het systeem je interessante informatie over het bedrijf waarmee je in gesprek bent. 
 • Tasks & activities
  Taken aanmaken, plannen en opvolgen, het is allemaal mogelijk in het CRM. Op deze manier kun je eenvoudig werken aan de relatie met je klanten. 
 • Gmail and Outlook integration
  Door het koppelen van Gmail of Outlook aan het HubSpot CRM kun je bij ieder contact eenvoudig inzicht krijgen in alle email interacties die er hebben plaatsgevonden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een bericht te ontvangen wanneer een email wordt geopend of er in de email wordt geklikt.  
 • HubSpot Connect integrations
  Het HubSpot CRM is te koppelen aan veel verschillende systemen. Wel zo handig wanneer je ervoor wilt zorgen dat de data in alle systemen up-to-date blijft.
  CRM in Hubspot - overzicht

Een gratis CRM systeem, te mooi om waar te zijn

Je denkt misschien, waar zit dat addertje onder het gras? Dat addertje is er echt niet. Kies je voor gratis HubSpot CRM dan garandeert HubSpot je drie dingen.

 • Gratis is echt gratis
  De gratis CRM tools van HubSpot zijn geen trial. HubSpot CRM verloopt niet en blijft ook echt een gratis CRM systeem. 

 • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  Niet alleen jij maar je hele team kan gebruik maken van het gratis CRM systeem van HubSpot. 
 • Geen data limiet
  Bewaar zoveel contacten en bedrijven als je wilt in je CRM systeem. 
In het artikel ‘ Help, hoe werkt het HubSpot CRM’ lees je meer over de werking van de tool. Liever een live demonstratie? Geen probleem, vraag dan nu vrijblijvend een HubSpot demo aan. 
 

Nog meer gratis HubSpot tools 

Naast het gratis CRM systeem biedt HubSpot nog meer gratis tools. Zo zijn er de gratis marketing, sales en service tools waar je gebruik van kunt maken.

Gratis marketing tools

In de marketing Hub van HubSpot kun je gratis gebruik maken van tools als live chat, formulieren, pop-up formulieren, email marketing, advertentie management en lijst segmentatie. De dashboards geven je, vooral wanneer je ook gebruik maakt van het HubSpot CRM, een goed  inzicht in de resultaten van je marketing inspanning. De gratis marketing tools zijn ideaal voor start-ups en kleine ondernemingen. 

Lees meer over hoe HubSpot je kan helpen met Inbound Marketing. 

Gratis sales tools

Naast de gratis marketing tools biedt HubSpot ook gratis sales tools die je in kunt zetten voor je onderneming. Met meeting scheduling heb je de mogelijkheid om leads zelf een sales afspraak in je agenda te laten plannen. Wil je de afspraak nog bevestigen met een mail, geen probleem. In de Sales Hub kun je email templates aanmaken waardoor je eenvoudig een bevestiging kunt versturen. Door je salesproces in verschillende fases in te delen kun je de status van deals makkelijk volgen. Het dashboard geeft je nog meer inzicht in je salesproces. 

Lees meer over Inbound Sales

Gratis service tools

Het ticketing systeem is een van de mooie functionaliteiten in de gratis service tool van HubSpot. Wil jij klanten de mogelijkheid bieden om een ticket bij je in te schieten en ben je op zoek naar een systeem waarbij jij continu inzicht hebt in de status van alle tickets? Dan is de gratis service tool zeker een aanrader voor jou. 


Software die meegroeit met jouw bedrijf

Natuurlijk kan het zijn dat op termijn de gratis HubSpot tools niet meer toereikend zijn voor jouw onderneming. Geen probleem, je maakt eenvoudig en zonder problemen de overstap naar een van de betaalde Hubs van HubSpot. 

Ben je benieuwd welke mogelijkheden HubSpot nog mee heeft voor jouw bedrijf? Plan dan nu een vrijblijvend adviesgesprek in.