Bureau Vet en HM Digital samen verder als Vet Digital

Vet Digital 2022-1

Bureau Vet en HM Digital - twee van de grootste HubSpot Diamond Partners van Nederland - bundelen per 1 mei 2022 de krachten en gaan samen verder onder de naam Vet Digital. Hiermee staan de twee ervaren HubSpot agencies nóg sterker in de markt. Een logische stap die als doel heeft een nog hoger service level richting klanten te kunnen bieden. “De combinatie van expertise en betrouwbaarheid is uniek en essentieel voor het behalen van resultaat bij onze klanten”, aldus Erik Verpoort, CEO.

Een bekende directie

Vet Digital blijft actief vanuit de vestigingen in Nijmegen (Keizer Karelplein) en Amsterdam (Amstelplein). Erik Verpoort, oprichter van Bureau Vet, heeft samen met Ron Schaminee de dagelijkse leiding over deze club van 30 enthousiaste professionals. Erik als CEO en Ron als CFO, een combinatie die zich al jaren heeft bewezen. “Het is ons gelukt om het team in de afgelopen jaren steeds meer verantwoordelijkheid te geven. Dit komt de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede en zorgt ervoor dat er nauwelijks klantverloop is”, aldus Ron Schaminee. 

De directie van het ervaren HM Digital bestond uit Robbert van den Heuvel en Klaas Klunder. Beiden gaan belangrijke functies binnen Vet Digital bekleden om hun expertise nóg meer te laten gelden. Robbert als HubSpot Evangelist en Klaas als Senior Marketing Advisor.

Complementair en logisch

Beide bedrijven hadden elkaar al een tijdje op het oog. “Als je nog betere service wilt leveren, heb je continu nieuw talent nodig. Je gaat daarom automatisch om je heen kijken om dit proces een duwtje in de rug te geven”, aldus Ron Schaminee. Men trof binnen beide bedrijven dezelfde gedrevenheid en hetzelfde verantwoordelijkheidsgevoel aan. Ingrediënten die nodig zijn om écht het verschil te maken bij klanten.

Een van de grootste HubSpot Partners

Met deze grote stap is Vet Digital een van de grootste HubSpot partners van Europa. Door de diversiteit van het team is Vet Digital in staat om implementaties van de volledige HubSpot Suite uit te voeren. Denk hierbij aan HubSpot CRM, Marketing-, Sales-, Service- en CMS Hub. Ook integraties en migraties zijn standaard onderdeel van de dienstverlening, waardoor Vet Digital een totale regisseur van de Inbound Marketing & Sales filosofie is en blijft. Daarnaast vormt het structureel genereren van kwalitatieve leads een groot deel van het dagelijkse werk. Met de unieke Vet Succes Pakketten wordt elke dag weer keihard gewerkt aan het leveren van een significante bijdrage aan de groei van klanten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Erik vervolgt: “Wij willen dat bedrijven voor ons kiezen om onze kwaliteit van dienstverlening en ons commitment ‘on the job’. We zien dat het omarmen van de filosofie en het uitdragen van de inbound gedachte soms wordt vergeten in de markt. We luisteren naar de klant en zoeken daar de juiste licentievorm bij, niet andersom!”