Inbound Marketing: Waarom HubSpot?

Vet Digital is trots HubSpot partner.  Wij geloven in Inbound Marketing  en zijn er ook van overtuigd dat Inbound Marketing de enige manier is om op een structurele manier hoogwaardige leads te verzamelen. Maar combineren wij Inbound Marketing met HubSpot?

 

 

Inbound Marketing in het kort

Voor de nieuwelingen, wat is Inbound Marketing nou eigenlijk? Men denkt dan al vaak aan termen zoals marketing automation, SEO, social media, e-mail marketing, etc. Dit is echter slechts een deel van de waarheid. Inbound Marketing is veel meer dan dat. Het is een manier van werken die invloed heeft op je totale marketing- en sales proces en zal grote (positieve!) impact hebben zodra je Inbound Marketing op de juiste manier omarmt.

Bij Inbound Marketing gaat het om een geïntegreerde aanpak van allerlei verschillende marketingkanalen. Dit heeft maar één doel: relevante content bieden op het moment dat jouw klant, lead of bezoeker dat nodig heeft. Op deze manier ga je helpen en niet verkopen, en vertoon jij autoriteit in jouw vakgebied. Hierdoor gaan jouw marketing werkzaamheden werken als een magneet.

Inbound marketing: waarom hubspot?

HubSpot maakt het leven makkelijker

Moet ik dan perse gebruik maken van HubSpot of andere Inbound Marketing software? Nee, helemaal niet. Allereerst is het belangrijk dat je begrijpt hoe Inbound Marketing werkt en hoe je het voor jouw organisatie kunt laten werken.

Omdat HubSpot de ‘uitvinder’ van Inbound Marketing is zien wij deze club als de autoriteit op het gebied van Inbound, waardoor wij als Vet Digital alle kennis in huis hebben om organisaties te laten groeien door middel van Inbound Marketing. Het gebruik van onderliggende software is dan een logische vervolgstap.

Probeer HubSpot echter niet te zien als alleen een stukje slimme software die op een magische manier leads genereert. Wij proberen juist samen met HubSpot jouw organisatie klaar te stomen voor Inbound Marketing zodat je op een structurele manier kunt groeien en je omzetdoelstellingen kunt behalen. Dat onderliggende software hierbij zeer welkom is maakt dit natuurlijk alleen maar mooier en vooral handiger. Probeer de software te vergeten, en denk INBOUND. Het leidt tot succes en groei!

Meer informatie over Inbound Marketing?

Wil jij ook weten hoe jij jouw organisatie kan laten groeien aan de hand van Inbound Marketing? Plan een vrijblijvende HubSpot demo met Vet Digital. Ben je nog niet zover? Dan kan je ook onze whitepaper downloaden over Inbound Marketing.