[juni 2019] De laatste HubSpot updates & ontwikkelingen

Hubspot is een platform dat zichzelf continu verbetert. Bij HubSpot werken programmeurs, marketeers, UX-specialisten elke dag aan ontwikkelingen om het platform te verbeteren. Hierdoor is er iedere maand een groot aantal updates en belangrijke ontwikkelingen. 

Nu live! 

Alle HubSpot free CRM accounts hebben nu gratis toegang tot e-mail en ads! 

Bellen vanuit de HubSpot app

Vanaf 6 juni 2019 kunnen oproepen vanuit de HubSpot mobiele app worden gedaan via uw mobiele provider. Deze wijziging is bedoeld om een betrouwbare bel-ervaring te creëren. Gesprekken dia via uw mobiele telefoonprovider zijn gemaakt, kunnen niet worden geregistreerd maar na het telefoongesprek zal er wel gevraagd worden om notities van het gesprek te loggen. Als alternatief zijn er mobiele apps zoals AirCall en Ringover die gesprekken direct kunnen loggen in HubSpot.

Lees hier meer.

phone hubspot

Nieuwe styling opties voor formuliervelden

Voorheen kon je alleen via aangepaste html formuliervelden aanpassen. Vanaf heden is het mogelijk ook je formuliervelden aan te passen via de form editor. Zo kun je gemakkelijk de tekst vet, cursief of onderstreept maken, of een hyperlink toevoegen.

Lees hier meer.

form fields

Duplicate data stinkt! 

Het is moeilijk om handmatig alle duplicaten in je HubSpot CRM te vinden. Om deze reden heeft HubSpot een nieuwe tool ontwikkeld die AI (kunstmatige intelligentie) gebruikt om dubbele contacten en bedrijven te vinden en samen te voegen. 

Hoe werkt het? 

Ga naar contacts of bedrijven, klik dan op Actions > Manage duplicates. 

ManageDupes

 

Je wordt naar een scherm geleid met contacten die waarschijnlijk duplicaten zijn. Als het duplicaten zijn kun je deze eenvoudig samenvoegen. Zo niet, dan kun je ze negeren. 

Manage duplicate contacts

Hoe weet HubSpot dat het duplicaten zijn? 

HubSpot houdt rekening met naam, e-mail, IP-adres, telefoonnummer, postcode en bedrijfsnaam. Op basis daarvan bepaalt HubSpot of het vergelijkbare contacten of bedrijven zijn. Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf of je ze samenvoegt of beide in het systeem laat staan. 

Lees hier meer. 

HubSpot verhoogt de API-limieten

Deze verhoging is van toepassing op gebruikers die API-oproepen doen via de API key van HubSpot. Doordat HubSpot gegroeid is, zijn de API-aanroepen flink verhoogd (van 40.000 naar 160.000 naar nu zelfs 250.00). Deze keuze is gemaakt omdat klanten natuurlijk dagelijks willen groeien en niet beperkt dienen te worden door API-aanroepen per dag. Alle HubSpot accounts worden automatisch bijgewerkt naar onderstaande API-limits.

Lees hier meer.

api limimts

Haal jij alles uit HubSpot? 

Laat Bureau Vet geheel vrijblijvend een scan uitvoeren in je Hubspot account en ontdek waar voor jouw organisatie winst is te behalen op het gebied van marketing, sales en services.