Aniek: Bureau Vet, de brandstof tot succes!

Bij Vet Digital zijn we op internetmarketinggebied van alle markten thuis. Design, ontwikkeling, online marketing en branding; overal weten we wel raad mee. Doordat we als Bureau zo allround zijn kunnen we studenten van verschillende disciplines en opleidingen een mooie stageplek bieden. Dat is dan ook de reden dat we bij Bureau Vet eigenlijk gedurende het hele jaar wel worden vergezeld door één of meerdere stagiaires. In de rubriek ‘stagiair aan het woord’ willen we hen de kans geven om het een en ander te vertellen over hun werkzaamheden en ervaringen tijdens hun stage bij Bureau Vet.

In dit blog geven we het woord aan onze online marketing stagiaire Aniek Roelofs. Aniek is student aan de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Ze neemt je mee in haar verhaal waarin ze vertelt hoe ze online marketing ervaring heeft opgedaan bij Bureau Vet.

Online Marketing stage

Hoi ik ben Aniek en heb een online marketing stage gedaan bij Bureau Vet. Voor mijn opleiding commerciële economie aan Avans Hogeschool was ik op zoek naar een afstudeeropdracht. Omdat ik graag iets nieuws wilde leren over online marketing ging ik op zoek naar een online marketing bureau zodat mijn afstudeerscriptie vooral leerzaam voor mezelf zou zijn. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Bureau Vet.

Online Marketing wordt steeds belangrijker.

Kennis over online marketing had ik wel een beetje, maar het was vooral basiskennis die ik had. Omdat de markt verandert en online marketing daarin steeds belangrijker wordt, vond ik het van belang om als marketeer daar juist informatie over te vergaren.Voor Bureau Vet heb ik onderzoek gedaan naar een nieuwe marketingstrategie, genaamd ‘Inbound Marketing’. Hoe zit deze strategie in elkaar en wat kan een bedrijf zoals Bureau Vet daar nu eigenlijk mee, dat was de vraag. Een super interessante en uitdagende opdracht vond ik zelf en ik kon dan ook niet wachten om in februari te starten.

Inbound Marketing expert

Ik heb mezelf omgedoopt tot expert op het gebied van Inbound Marketing door online een cursus te volgen, door relevante en nieuwe theorieën te bestuderen, maar vooral ook door mee te kijken bij Bureau Vet.

Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb mogen kijken in een keuken waar ik nog niet zo veel van heb geleerd op school. Het unieke aan Bureau Vet vond ik dat er een combinatie wordt gemaakt tussen online marketing en web development. Hiermee wordt de weg ingeslagen naar online succes. Doordat er verschillende expertises aanwezig zijn binnen het bureau, is de kennis immens groot. Hierdoor heb ik van alles kunnen leren, van hoe een website wordt opgebouwd tot aan het maken van online campagnes.Naast mijn onderzoek hielp ik Bureau Vet waar het kon mee met online marketing activiteiten. Hierdoor leerde ik over online marketing en wat de effecten daarvan waren. Dit kon ik heel goed combineren met mijn onderzoek.

Bedankt team Vet voor een geweldig leerzame stage!