Wat kan ik leren via de HubSpot academy?

Breng je professionele vaardigheden naar een hoger niveau met gratis, online trainingen van de HubSpot Academy. De HubSpot Acadamy biedt snelle en praktische cursussen aan met uitgebreide certificaten. Leer alles over de inbound-methologie en zakelijke vaardigheden die hierbij belangrijk zijn. In dit blogartikel lees je hoe en waar je kan starten met HubSpot Academy. Verder vertellen we ook wat je hiervan leert en hoe je hiermee jouw carrière een boost geeft.

 

Hoe kom ik bij de HubSpot Academy?

Ik heb nog geen HubSpot account

Er zijn verschillende manieren om bij de HubSpot Academy te komen. De eerste manier is door naar academy.hubspot.com te gaan. Hier kun je meer lezen over de missie van HubSpot, populaire cursussen inzien en kom je meer te weten komen over de certificeringen. Bezoek deze pagina om een HubSpot account aan te maken en de gratis cursussen te volgen.

Ik heb al een HubSpot account

Als je al een HubSpot account hebt kun je, nadat je bent ingelogd, via de widget rechtsboven in jouw HubSpot menu op "HubSpot Academy" klikken. Via deze pagina wordt je naar de verschillende cursussen en lessen geleid. Gebruik de zoekbalk of het menu om bij een specifiek onderwerp te komen.

Wat kan ik leren via de HubSpot academy?

HubSpot biedt zowel snelle en praktische cursussen als uitgebreide certificeringen. Deze cursussen kunnen worden opgedeeld in de volgende vijf categorieën:

Inbound: Trek meer kwalitatieve bezoekers en leads aan, betrek prospects en verras klanten met de inbound-methodologie.

Social media: Vergroot je bereik en genereer leads met een sterke social media strategie.

E-mail Marketing: Communiceer met impact en vergroot je inkomsten met strategische e-mails.

Content Marketing: Geef je bedrijf een boost door onderscheidende inhoud te maken en te promoten.

Inbound Sales: Laat je sales funnel groeien, sluit meer deals en kom verder in je carrière.

Waar kan ik het beste beginnen?

Er zijn honderden verschillende cursussen, waarvan je bij meer dan 15 een certificaat ontvangt. Dit ruime aanbod maakt het lastig om te beslissen waar je moet beginnen. Hieronder vind je enkele suggesties om mee te starten:

Ben je nieuw met de ‘Inbound’ methode? Begin dan met de Inbound Certificatie Cursus.

Wil je een webapplicatie maken? Bekijk deze les: Het bouwen van je eerste webapplicatie.

Wil je meer weten over het gebruik van de HubSpot software? De Marketing Software Certificering en de Sales Software Certificering zijn dan een prima startpunt.

Wil je een effectieve social media strategie opbouwen? Ga dan naar de Social Media Certificering.

Ben je een ontwerper en wil je meer weten over websites ontwerpen en optimaliseren? Leer meer over Growth-Driven Design.

Behaal jouw HubSpot certificaten met onze HubSpot trainingen

Behaal jouw HubSpot certificaten en leer alles over Inbound Marketing, Sales, Service en Content Marketing in HubSpot. Reserveer jouw plek voor een van onze trainingen.