Auke Meijers

Als Inbound Marketeer en Technical Consultant zal Auke marketing-, sales- en serviceteams helpen en adviseren met marketing en HubSpot vraagstukken. Hij zal van inventarisatie tot de uiteindelijke adoptie betrokken zijn bij de uitvoering van verschillende projecten. De wensen van de klant staan hierbij voorop om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Een goede relatie met de klant en de prettige samenwerking die daaruit voortkomt vindt hij erg belangrijk.

Auke

Achtergrond

Na jaren in Amerika te hebben gewoond, ben ik samen met mijn gezin verhuisd naar Nijmegen. Ik heb altijd met heel veel plezier in de sales en marketing gewerkt, en was weer op zoek naar een mooie uitdaging. Vet Digital was precies wat ik zocht.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Werken bij Vet Digital is een mooie mogelijkheid om mijzelf in de diepte te ontwikkelen in marketing en HubSpot. In Amerika heb ik veel ervaring opgedaan in sales, en vooral sales operations in de privacy en gegevensbescherming branche. Nu ligt mijn interesse bij een combinatie van marketing, sales en software. Ik vind het leuk om te werken met verschillende klanten en om ze te helpen en te adviseren. In deze functie kan ik dat allemaal combineren.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Auke

Ik houd ervan om tijd met mijn gezin en vrienden door te brengen. Daarbij mag een lekker etentje en drankje niet missen. Maar ik ben ook een sporter in hart en nieren, vooral voetbal, fietsen en hardlopen behoren tot mijn passies. Toch kan ik ook heerlijk tot rust komen van tuinieren en het lezen van een goed filosofisch boek.

Vrijetijdsbesteding van Auke

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Auke Meijers - Inbound Marketeer & Technical Consultant

Direct contact met Auke Meijers

Auke