Chavel Rutten

Binnen mijn afstudeerproject bij Vet Digital ga ik me volledig inzetten op het onderzoeken van wervingsprocessen voor nieuwe collega's, een super spannende uitdaging waar ik ontzettend naar uitkijk! Maar dat is niet alles. Ik ga ook ervaring opdoen op de online marketingafdeling, waar ik de ins en outs van alle facetten rondom HubSpot zal ontdekken. Heel leerzaam, want zo krijg ik niet alleen een diepgaand inzicht in wervingsstrategieën, maar kan ik ook mijn tanden zetten in de wereld van online marketing. Een geweldige kans om mijn kennis te verbreden en te groeien in zowel mijn onderzoeks- als praktijkvaardigheden!

Chavel

Achtergrond

Mijn opleidingsavontuur begon op het ROC in Nijmegen, waar ik de opleiding Manager Retail volgde. Al snel besefte ik dat dit niet helemaal mijn ding was, dus koos ik ervoor om door te studeren en ging ik naar het Associate Degree. Daar dook ik in de praktijkgerichte studie Communicatie. Na het afronden hiervan besloot ik mijn communicatievaardigheden verder te ontwikkelen en koos ik voor de Bachelor Communicatie in Breda, waar ik momenteel nog steeds met veel enthousiasme studeer. En nu sta ik op de drempel van de laatste fase: het afstuderen! Bij Vet Digital ga ik me richten op het onderzoeken van wervingsprocessen voor nieuwe collega’s. Ik kijk er enorm naar uit en ben enthousiast om meer te leren over alle ins en outs van online marketing.

Achtergrond

Vrijetijdsbesteding van Chavel

Ik ben een echt lente- en zomermens en geniet dan ook volop van gezellige borrelavonden, liefst met een goed glas wijn erbij. Vakanties en stedentrips staan hoog op mijn lijst van favoriete activiteiten in mijn vrije tijd. Daarnaast vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend te koken. Uitgaan en het bezoeken van festivals met mijn vriendinnen zijn ook activiteiten waar ik enorm van geniet.

Vrijetijdsbesteding van Mandy