Ellen van Zutphen


Als Inbound Marketing & Sales Consultant helpt Ellen haar B2B klanten met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. Sparren, focus aanbrengen en inspelen op kansen zorgen ervoor dat de klant meer resultaat uit het online kanaal haalt.

Ellen

Achtergrond

Sinds februari 2017 ben ik een van de online marketeers bij Vet Digital. Als online marketeer houd ik me dagelijks bezig met de Inbound Marketing in de breedste zin van het woord. Van inrichten van HubSpot campagnes, adverteren op Google en Facebook tot het schrijven van blogartikelen tot het optimaliseren van een website voor de zoekmachines.
Achtergrond

Bewijs van kennis

 
De ontwikkelingen in de online wereld gaan razend snel. Bijna dagelijks verschijnen er wel artikelen over de nieuwe mogelijkheden om klanten online te verrassen. Ik blijf graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en pas ze nog liever toe in mijn dagelijks werk. De ontwikkelingen gaan zo snel je kunt bijna niet voorspellen welke mogelijkheden er over een paar maanden al weer allemaal zijn.
 
  Google AnalyticsHubSpot inbound certified
 Google tag managerGoogle Adwords
 

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Ellen van Zutphen - Inbound Marketing & Sales Consultant

Direct contact met Ellen van Zutphen

Ellen