Emma van Weelden

Als Inbound Marketeer helpt Emma haar B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

Emma  (1)

Achtergrond

In 2017 begon ik met de opleiding Commerciële Economie. In het derde jaar van mijn opleiding maakte ik kennis met Vet Digital toen ik hier stage kon gaan lopen. Tijdens de rest van mijn opleiding heb ik me verdiept in Digital en Content Marketing. 

In juli 2021 ben ik afgestudeerd en ben ik opnieuw aan de slag gegaan bij Vet Digital. Dit keer niet als stagiair, maar als Inbound Marketeer. Een leuke nieuwe uitdaging!

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Tijdens mijn werk bij Vet Digital, zal ik mijzelf verder ontwikkelen als volwaardig Inbound Marketeer. Hierbij hoop ik veel bedrijven in verschillende branches te kunnen helpen groeien. 

Door als bedrijf je online vindbaarheid te vergroten, is het mogelijk om je te onderscheiden van de concurrent. Laten we deze uitdaging samen aan gaan! 

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Emma

Ik korfbal in een vriendenteam (voornamelijk goed in de derde helft) en ga graag met vrienden naar het terras of naar de kroeg. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden.

Vrijetijdsbesteding van Emma

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Emma van Weelden - Inbound Marketeer

Direct contact met Emma van Weelden

Emma  (1)