Erik Verpoort

Erik is directeur/eigenaar van Vet Digital en sinds 2010 bezig met Vet. Zijn passie is het helpen groeien van bedrijven om meer succes te halen uit alle online activiteiten. Succes in de zin van meer bezoekers, conversies en omzet. Om deze reden is de dienstverlening rondom Inbound Marketing en website ontwikkeling primaire speerpunten geworden van Vet Digital.

Erik

Over Erik

Na mijn opleiding technische informatica te Nijmegen heb ik een behoorlijk tijd in de ICT gewerkt. Eerst als support medewerker, later als inkoper en uiteindelijk via de IT met het web in aanraking gekomen. Dat was nog in de tijd van de 14k4 modems (dat waren nog eens tijden;-)). Vanuit eigen interesse ben ik mij gaan verdiepen in web-ontwikkeling en vond dit eigenlijk veel interessanter dan de ICT.

Om die reden startte ik in 2010 Vet Digital en is vanaf 2013 de groei met medewerkers ingezet. Langzaam veranderde het businessmodel van Vet Digital van traditioneel web-ontwikkelaar tot ‘Online Succes Bureau’. We merkten namelijk dat alleen een website of bijvoorbeeld alleen een losse AdWords campagne niet voldoende bijdraagt aan online succes. Het zit hem in de mix van diverse online marketing diensten en tools die voor elke klant weer anders is. Hieromheen ontwikkelden we een dienstverlening die zowel onze klanten als onszelf verder kan laten groeien. 

Ik heb inmiddels veel geleerd, maar één ding springt er uit: Verzamel zoveel mogelijk mensen om je heen die dingen beter kunnen dan jij, dan groei je vanzelf. En dat is gebleken. In 2013 begonnen met uitbreiden en nu staat er een sterk team van ruim 30 professionals die elke dag weer klaarstaan voor onze klanten. De juiste ingrediënten om onszelf én onze klanten beter te maken en om verdere groei van Vet Digital te waarborgen.

Vet Digital

Je kunt mij o.a. tegenkomen bij:

 

Kiwanis NEXUS  Businessclub Golfbaan Bleijenbeek  Cubox

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Direct contact met Erik Verpoort

Erik